Merhaba değerli abilerim ... Dün forumda av raporu okurken içimden bir kaşıntı tuttu.Bende direk canlı karides almaya çarşıya koştum.Dünden hazırladığım sardalyalarımı ve sahtelerimi aldığım gibi denizin yolunu tuttum . Denizin durumu 2m 2.5m dalgalı hava ise arasıra hafif çisenti yağmur . Avlağa vardığımda sahilde benden başka kimsenin olmadığını gördüm ve bunu avantaja çevirebileceğimi düşündüm hafif gezer kurşunlu dip takımımı hazırladım sardalyayı iğneye geçirdim bir yandan sahteyi bağladım ve canlı yemimi hafif gezer kurşunlu takımıma bağlayıp attım ve bir taşa sardım ilk 10 20 dakika pek vuruş alamadım havanın kararması durumunda ise yemimi yeniledim ve 10mt ileriye salladım ilk başta hafif bir dokantı oldu verdim misinayı sonra baktım yemi aldı gidiyor vurdum tasmayı balık sağsol derken kayalara doğru yöneldi ve bende biraz risk alarak kayalara doğru yöneldim büyük bir dalga sonucu ıslandım ve balığı kıyıya attım birde ne göreyim oltadan çıkmış balık kayanın üzerinde hopluyor zıplıyor direk üstüne atladım balığın ve tırnaklarımı geçirdiğim gibi yerden aldım hafif sıyrıklarla atlattım eve geldiğimde ise babam niye geç kaldın diye kızarken yakışıklıyı göstermemle yumuşadı evet buda foruma üye olduğumdan itibaren ilk yakaladığım levrek(2100gr) Daha irileri iyileri sizin oltanıza gelmesi dileğiyle Değerli Abilerim... İyi akşamlar... reeling reeling
değerli ibrahim abim yorumun ve ilgin için teşekkürler İnşallah daha iyi leri sizlere nasip olur iyi akşamlar ..
Okan harika bir av olmuş tebrikler.. bu arada yaşadığın heyecanı da buraya o kadar güzel yansıtmışsın ki harikasın :clap2:
Tebrikler Okan. Ama sakın bir daha görmediğin, emin olmadığın, kontrol etmediğin bir kayaya basma. Bırak balık gitsin. Sonrası allah korusun kötü bir şekilde sonlanabilirdi. Ve dahası orada yanlızsın...
DEĞERLİ SAYGIDEĞER ABİLERİM MESAJLARINIZ VE İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER FORUMDAN OKUDUGUM VE HER BOS DONDUGUM AVDAKI TECRUBEDEN SONRA YAKALAMAK DAHA BIR KOLAY OLDU HEPINIZE COK TESEKKUR EDIYORUM İNŞALLAH DAHA BÜYÜKLERİNİ SİZ YAKALARSINIZ İYİ AKŞAMLAR DEĞERLİ ABİLERİM.... reeling