günlerdir aradığım SPRO PC SUPER NATURAL BAIT FISH 10 CM sahte balığı buldum bu gün kargo ile elime geçti ilgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Ben çok büyük umutlarla ve gazla iki paket almıştım. Kadir bey gibi bende bir tanesini denedim diğerleri 2 yaşındaki oğlumun oyuncakları oldu.
ava giderken 1 tane içi sahte dolu kutu alırım yeleğin cebine sığabilen tip..bazen 2ci kutuyu alırım,onuda diğer cebime koyarım,,bu sahte onların içinde yok ondan daha güzel aksiyonlu.daha kaliteli.rengi daha hoş.kendinden kurşunlu ve iğneli sahte 1 nolu kutuda yeri sağlamdır.. markası ef&ef piyasada yok satan bir model peki o nerde dolabın içinde bir yerlerde yatıyor
kadir by az çok levrek konusunda birbirimizi tanırız levrek e gönül vermiş kişiler olarak sana tavsiye o silikonu yanından ayırma bu sene işlerimden dolayı fazla konu açamıyorum ama o silikonun bu sene neler yaptığına inanamazsın genelde 8 cm kullanıyoruz doğru kullanımda mucizeler yaratıyor
Abi önerin üzerine 8 ve 10 luğundan aldım. Jighead le ilk denememde vuruş aldım. Arkadaşa da vermişdim. Benim vuruşdan sonrada onun balık geldi. Şu an şamandıralı takımda off-set kanca ilede yanımda duruyor. Yeri geldimi onuda kullanacağım.
öncelikle herkesi saygıyla selamlarım ben bu levrek konusunda çaresizim arkadaşla ne yapacağımızı şaşırdık ikimizde hiç bişey anlamıyoz aceba adana yumurtalıkta nerde ve ne tür malzemeler kullanıcaz yardımlarınız için teşekkür ederim saygıdeğer büyüklerim mümkünse bilimsel terim kullanmayın valla hiç nişey anlamıyombanghead
Mesut bey mera farklığından dolayı sizin oralarda iş çıkarıyor olabilir ..bizim sularımızda dalga her zaman olmaz.ekseri su berraktır bizde... birde 2 farklı yöntem ile kanca takdım istediğim kuyruk aksiyonunu alamadım bir türlü bu silikondaidk bunun gibi yaklaşık 100e yakın silikon var.onların kuyruk aksiyonu ile bununkinin arasında fark var.bunun dahabi donuk aksiyonu var.böyle ağır çekim misali diğerlerine göre..anlatımlara göre takıldığınız mekanda rüzgar eksik olmuşyormuş,vietnam filan diyorlar .sanırım su devamlı bulanık,belki silikonun ağır kuyruk aksiyonlu oluşunu bulanık su absorte ediyor olup iş yapıyor sizin oralarda.idk konu içersinde geçen silikon videonun başlarında.ortalarında benim bahseddiğim silikon var 2kez lüfer kesti..bir kez vatoz tuttu,4 5 sefer gece vuruş aldım ama ne hikmettir oturmadı kanca..düz sarımda balık atlamıyor..aksiyon verdirince atlayışlar oldu.sanırım balık komple ağzına almıyor yada küçük levrekler atlamış olabilir.o gün 15cm den tutun yarım kilo civarına kadar levrekler vardı merada.plastik sert sahteler ile 2 tane tutmuştum.yarım kiloluk. video: http://www.youtube.com/watch?v=o4fCFMLM_qY
Bakmammı Kadir'im.. Ama iş yerinde ancak o kadar. 3 tane bencer sahte görünce spro'nun diğer modelleri sanmıştım