levrek avı antalya fotoğraf yüklendi şükür!!! http://http://imageshack.us/photo/my-images/248/dsc0455d.jpg/uzun zamandan beri forumda yaptığım avları paylaşmak için fırsat kolluyorum turizmle üğraştığım için bütün sezon ancak sayfayı birkaç dakkalığına açıp balık avı raporlarına acele acele göz atıp kaçmak oldu , hep söyle bi sezon bitsede rahat rahat av yapıp rapor yazmayı çok bekledim! forumdaki hemen hemen bütün raporları gördüm diyebilirim bu sezon, ancak zaman kısıtlığından ve işlerin verdiği yorgunluktan dolayı arada yaptığım avları raporlayamadım(( ama artık sezon bitti sayılır ve bu günden itibaren bol bol vaktim olacak rapor yazmak için!! gelelim dün akşamki levrek avına , akşam kankam ramazanla saat 11 00 gibi merda buluşmak üzere çıktım yola 35 dk sonra soluğu merada aldım 5 dk sonrada kankam geldi , ben atçek o yemli takılıyor aramızda 40 m lik bir masefe var kanki nasıl durum ıı kötü küçük ispendekler alıyor bırakıyor alıyor bırakıyor bende sahteyle yokluyorum balık var ama küçük nedense!! neyse ileryen zamanda kankam başka bir merya gitmeye karar verdi , diğer merada 2 km lik bir mesafede ben yok kanki ben burdan bugün alcam levreği sen git bi bak dedim, başladım çalışmaya atçek atçek atçek inatla)))çantada ne kadar sahte barsa hepsini denedim yok olmuyor en son taktım seahorse diye bir sardalya sahtesi onla daha önce almıştım burdan levreği,7 cm lik bir sahte atması zor uzağa gitmiyor fazla ama balık gördümü b affetmiyor!! bir attım iki attım çatırdadı birden balık vurdu cırladı bir iki saniye tuh boşaldı kaçırdım levoyu(( çok iyi bir gaza geldim hemen aynı yere atçek 1 2 3 ve işte sonunda cırrrrrladı makinem kafalar bir kafalar çok hırçın bir levrek o kafa attıkça ben deli oluyorum))) hiç fazla kalama vermeden çatı çutur çektim levreği , avlak yerim suyun 2 metre üstünde 2.70 kamış 10 gr 30 gr atarlı balığı sudan kamışla kaldırım kenara koyarken bayağı bi heyecan yaptım kaçırmamak için!! bir oh çekim attım hemen bagaja!! çok büyük bir levrek değil ama öyle hasret kalınca 1 kiloluk levrek bana 3 kiloymuş gibi geldi!! hemen devam atçeğe arada kankamı arayıp haberi verdim oda ok gelirim birazdan dedi sağolsun o gelene kadar çatır çatır 3 tane daha aldım!! çok güzel hareketli bir levrek avından sonra saat 06 gibi eve dönüp rahat bir uyku çektim!! avlakta fotoğraf çekemedim cep tlf nundan olmadı evde çektim malesef, bidaki avda yanımda götürcem camerayı!! herkese bol bereketli avlar!! rastgele!! not imageshackte bir sorun yaşıyorum foto yükleyemedim 1 saattir uykum geldi yarın yüklerim fotoları kusura bakmayın iyiy geceler!!!
rastgele de deniz levreği olduguna eminmisimiz antayada memleketımde levrek kalmadı artık sadece kafesden kacanlar gelıyor bazende ? hehe mera neresi bak sımdı kanım kabardı balığa gidicem bende
vallahi helal olsun abim. ben boş dönmekten bıktım eve artık balıkçıdan balık alıp dönücem rezil oluyoruz
*****h bende çoğu kez rezil oluyom)) normal ya umut ederek gidiyoz işte balığa hem stress atmak hemde tutmak için !! işte balık oldumu da süper oluyor!!
vallah kusura bakma bilirsin takipçi çok şimdi merayı söylesem ora kaynar bildiğin!! zaten dün gece piç ettiler 3 tane sarhoş , gelmiş adamlar kafa 10 milyon tırıvı atıyorlar iğrençti ya bi küfürlü küfürlü konuşmalar bi takıp takım koparmalar aman allahım vallah kendimi zor tuttum adamlara dalacaktım nerdeyse , balık malık kalmadı merada gece 4 saat üğraştım yok tıklamadı(((( sinir oldum!!!
meraya beraber gidelim tırıvırıyı abilerin basına atarız bakalım onlar tutulacakmı.abim şaka bi yana bende merayı merak ettim.ayrıca oanda polise haber versek bi işlem yapılırmı acaba.tırıvırı(hayalet) ile avlanmak yasak ya
polis degil de sahil guvenligi aramaniz daha iyi olacaktir sanirim. 158 arayip ihbar verildiginde genede degerlendiriyorlar. polis ve jandarma denize fazla karismiyorlar. ve birde fotograf veya video kaydi varsa kurtuluslari olmaz...
düşündüm aramayı da sonra lanet olsun dedim!! inşallah bidaha yapmazlar!! ama söz bidaha aynı şahısları görürsem meramda bütün güvenlik kollarını arıcam sonuçlanana kadar!!