24.12.15 Tarihinde canlı zargana ile aldığım levrek,4 kg geldi....neredeyse 1 aya yakındır balık alamıyordum ama bununla şansızlığımı çok şükür kırabildim...
Hay maşallah derya kuzusu dedikleri bu olsa gerek. Tebrikler iyi av olmuş daha iyileri rastgelsin inşallah. Allah denizlerimizin bu güzellerini artırsın inşallah.
Bravo , bravo , bravo... Mehmet Bey merhaba.Tek kelimeyle bravo.Hakikaten extra trofe levrek kandırmayı başarmışsınız.Trofe balıklarınızın daim olması dileklerimle.Eğer sakıncası yoksa , kullanmış olduğunuz olta sistemi hakkında bilgi verirseniz çok çok memnun olurum.Herşey gönlünüzce olsun.Hoşçakalın , şen kalın.Bursa'dan kucak dolusu selamlar...ERCAN 1977 BURSA
Levreğin bu boyutta kalması bence çok iyi olmuş çünkü biraz daha büyük olsa fotoğrafta kendize yer bulamayacakmışsınız Tebrikler, avınız daim olsun.
Tebrikleriniz için teşekkür ederim.Çok küçük bir zargana yakalamıştım onu alıp her zaman bırakma yaptığım yere götürmedim nasıl olsa çok küçük ve oraya götürene kadar ölür diye bulunduğum yerde 10 metre uzaklığa saldım.Belki daha büyük bir zargana yakalarım diye uğraşırken 20 dakika sonra kalama deli gibi açılmaya başladı.Şöyle okkalı bir zımpalama yaptıktan sonra 2-3 dakika içerisinde sahile yani kumsala çektim.Yalnız olduğumdan rahat bir şekilde kıyaya çekebildim.Dünde 1 adet kofana aldım 1,35 gr.Küçük olduğu için resimlemedim