selam balıkavı dostları bu yeni almak istediğim takım ve sahteler için tafsiyelerinizi bekliyorum, hedef balık levrek!! özellikle makinede çok kararsız kaldım ağırmı gelir diye, ama bu makine çok hoşuma gitti o yüzden biraz ortaboy olmasına rağmen at çekte spin kamışa uyum sağlarmı diye siz levrekavı konusunda tecrubeli ustalara danışmak istedim !! teşekkürler rastgele!!! 22-F85-270-1 FLADEN POWERSTICK 270 10-40G KOMPOZİT KAMIŞ 24-FOR-FS-91-10CM FORTUNA FS-91 SUNİ BALIK 10CM 11,5GR RENK NO: :65 24-TRIHO-MIN-120F RIVER2SEA TRIHO MINNOW 120F R2S renk kodu: :HB-06 4-04-ASS-ULTR022 0,22 ASSO ULTRA MAKARA MİSİNA 7-COMPRESSA-50 Okuma Compressa CP50 makine
yok malesef!!! linkleri nasıl açarım bilmiyorum ama zaten orda yazanları görüyorsunuz değilmi? yani kamış sahteler ve makinanın isimleri?
RIVER2SEA TRIHO MINNOW HB-06 sitede kullanan üstadlar var ve balık aldığı vieolarıda arama yaptırarak bulabilirsiniz. Birde rıver2sea rover ları araştırmanızı söyleyebilirim.Artı silikonlar konusunda da başarılı sonuç alan üstadların yazılarını sitede arama yaparak bulabilirsiniz.
linkleri direk yapıştırabilirsiniz ya da mesaj yazarken ''insert link'' simgesini kullanarak da linkleri ekleyebilirsiniz. Yazdıklarınızdan isimleri başka bir siteden kopyalayıp yapıştırdığınız belli oluyordu bu açıdan hem bize hem de size kolaylık olması için yazmıştım. Umarım yardımcı olmuşumdur. Hafif bir at-çek takımı istiyorsanız, ağırlık ön planda olacaktır. Bunun için yukarıdaki kamış ve makinenin ağırlıkları ve makinenin devir oranı önemlidir.
bende yenı aldım makına 30 ve 40 lık olmalı kamıs olarak ıkı parcalı 2,70 2,40 olmalı mısına olarak powerlıne 20mm ve 25mm aldım gayet menunum