Foruma resim koymaya baslamalıyım artık düsüncesiyle bu kış yapmıs oldugum bazı levrek av karelerini paylasmak istedim.Geriye kalan resimleri buldukca konuları açmaya devam edicem.Balıklar 3.500 kg ile 600 gr ları arasındadır.Lüfer 1.850 kg gelmiştir Genel anlamda avlar hakkında bilgi vericek olursam; Av saati:20:00-05:00 Av yöntemi:At cek Kamıs makina misina:Shimano catana 2.40 10-30 gr atarlı,shimano catana 2500 fb,okuma bluefish 0.34 Av bölgesi:İzmir Takım:Jig head modifiyeli spro kefal modeli 8-10 cm Hava:6-8 7-9 siddetinde poyraz
Tebrikler kardeşim. Hepsi çok güzel. Modifiyeyi nasıl yaptın? Sadece jighead mi, yoksa alttan 3 lüde taktınmı?
Modifiyeli dediğim sadece jig head montajı vurgu hatası yaptıgım için boyle anlasıldı sanırım. Kuyruk kısmına iğne takmak hem aksiyonu bozuyor aksiyondan daha ziyada asırı derece takılıyor.Jighead ignesini sırttan cıkarınca kara kıyıda bile iğne üstte oldugundan takılmalar cok nadir oluyor. Hava durumuna göre jighead kullanıyorum 7 gr ile 22 gr arası değişiyor.22 gr kullandıgım zaman cok agır kactıgı için dipe takılmaları azaltmak için kırmızı beyaz plastik samandıralardan monte ediyorum 60 cm sonra silikonu baglıyorum.
Adil, çok güzel avlar yapmışsın, tebrik ederim, bereketli olsun, şu sahtelerinide resimlede, bizde bi görelim hele
http://www.avdeposu.com.tr/?urun-5516-SPRO-PC-SUPER-NATURAL-BAIT-FISH-10-CM.html Bu linkteki silikonu kullanıyorum fakat 8 cm lik daha verimli avlar gercekleştirdi diyebilirim.
Ok bende de 3 tane takım var 1. 8 cm 5gr 2. 10 cm 10 gr 3. 8 cm şamandıralı sistem ile offset kanca Gece avı yaptınmı hiç?
Gunduz avı yapmadım desem yeridir genelde aksam 8 gbi gidip sabahlıyoruz sadece 23:00-01:00 arası kısır geciyor.