Selam arkadaşlar.Cumartesi lodos , pazar sabah hafif kuzey doğusuydu,bir gün öncesi lodos havalar levrek avlarım için hep verimsiz olmuştur,verimsiz derken denizde bir ton ilişken,pislik,sırtıyı salıyorsun şansa sırtı çekiyorsun,iğnelere ilişken takılmadıysa ne ala,çoğu zaman saldıktan hemen sonra takılıyor.Yinede eşimle 5:30 da kalkıp 6 de teknenin yanında aldık soluğu.Bu şartlara rağmen 6 adet Levrek kandırmayı başarabildik.Hava 9 dan sonra sertleşti ama + bir etkisi olmadı bu sefer.Bu avda 2-3 tur yeni aldığım SPRO PC SUPER NATURAL BAIT FISH 10 cm silikon sahteleri denedim ama levrek kandırmayı başaramadılar,bir kaç farklı iğne kombinasyonu ile ileriki avlarda tekrar deneyeceğim,uzun pala iğne ile yüzüşleri fena değildi ama yinede hoşuma gitmedi.Aşağıya avdan bir kaç kare ,suya iade ettiğimiz ispendeklerin videosunu,ve akşam üstü çay keyfi için gittiğimiz sahilden gün batımı manzaralarını sunuyorum.Hepinize rastgele... http://www.youtube.com/watch?v=yjsIBZrUmlg&feature=youtu.be Yer : Tuzlu su - deniz Hava : açık güneşli ,K-KD 15-20km Saat : 6:30 - 11:00 Ekipman : 2 x Shimano Zircos 4000F 2 x Silstar 2.40 kamış Misina 0.35 Latex super soft Ragot Raglou şeffaf simli 12cm Kurşunsuz takım - sahte sonrası 3 kulaç 0.26 misina ve remixon minik bilyalı fırdöndü
Tebrikler Tamer abi. Hem av hem hareket tarzı olarak kutlarım. İnatla yaptığın bu salma çekimlerinin meyvelerini umarım yakın zaman sonra seni örnek alacak birilerini izlerken görürsün. Ayrıca gönlüne göre avlar dilerim.
Tebrikler tamer bey Paylaşımlarınız bilgi verici. Levrek sırtısında tekneden ne kadar kalama veriyorsunuz? kaç mt derinliklerde ve rölantidemi gidiyorsunuz? cevaplarsanız sevinirim..
Sağol Volkan,zamanında çevremde örnek olan yoktu,bu platformlar da yoktu,şimdi bu platformlar var ,bende üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum... Sağolasın Kadir,sanada rastgele Sağol İbrahim,kısmet bakalım Sağol Mehmet.Derinlik 0-5 metre arası,diğer tüm sorduklarının cevabı videonun sonunda var Sanada rastgele Kürşat
Tamer avların için tebrik ederim, emek vererek hazırladığın videon ve saldığın ispendekler içinde ayrıca tebrik ederim, devamlarını dilerim rastgele.