Arkadaşlarım ve abilerim bu konu daha önce açıldı ama ben anlayamadım bundan dolayı özür diliyorum kafama takılan bazı sorular var yardımcı olursanız çok sevinirim. Orhan abi levrek hakkında sabah saat 4 den 7 ye kadar levrek yakalıyabilirsiniz demişti -levrek hangi aylarda oluyor ve sabah saat 7'den sonra atabileceğim bir balık varmı ? - Kofana kıyıdan yakalanırmı yakalanırsa hangi yemle yakalanır ? Yardımcı olursanız çok sevinirim 2 seneden beri uğraşıyorum sizlerin sayesinde öğreniyorum ...
kafona kıyıdan yakalanır,bir çok sahteye atlar,biraz abur ve hırçın bir balıktır,popper tarzı sahteyide sever.. levrek esasen ekim ortlarında başlar,hava koşulları levreğin istediği gibi olursa tabi,kasım ayı nın başlangıcından itibaren levrek bulma ihtimalin daha yüksek,, kışın akşam üstü 4 5 6 gece 2ye kadar..sabah 4 den 8 e kadar yolu var.. kışın diğer balıklar biraz verimsiz geçiyor,mırmır tutarsın 7 den sonra kefal,,yemli atıyorsun bahtına ne çıkarsa razı olacaksınhihi
Sami abim Levrek hakkinda bilgi sormus ama Ankara da levrek nerde var hocam... Ben istanbulda bile duymadim Latife bir yana Levrek icin bende cok hevesliyim ama Gelibolu icin organiza olamiyorum... İstanbulda avlak olsa ( belki var bilmiyorum) maceranin keyfine varsak ;( idk