sevgili abilerim amcalarım aşağıdaki resimdeki sahteyi aldım çok küçük bir sahte acaba iş yapar mı, kulanan var mı? By ibrahimkoc at 2012-08-22 By ibrahimkoc at 2012-08-22
Atabilirsen kullanabilirsin ama muhtemelen mesafesi kısa kalacaktır. Gerçi levrek balığının oltaya nerede atlayacağı da belli olmaz.
Kullanılmasına kulanılır. Fakat nasıl atacaksın? Şanadıralı yada ağırlıklı kullanman lazım. Ki bunu önermem. Bundan dolayı kullanmaman daha faydalı olur. Tatlı suda daha iyi çalışır bence...
gittigim avlakta levrekler 2 metre önünden geçiyor.gözle görüyosun ben bundan dolayı bu rapalayı aldım.şansımı deniycem
Dene dene ama levrek için sahte seçiminde aklında olsun, ince silüete sahip sahteler nispeten daha avcı oluyor.
Yazmadan duramadım. Ben olsam o sahteyle av günümü riske atmazdım. Bende çok yanlış sahte seçimleri yaptım. Sen gene 1 tane yanlış seçimle yırtabilirsin. 9 veya 11 cm'lik güzel bir sahte seç. Forumdaki sahteler bölümü sana yol gösterebilir. Oradaki yazanları oku. Ben şunu al bunu al demek istemiyorum reklam yapar gibi. Yazıldığı gibi slim yapılı sahteler sanki daha avcı gibi. 1-2 tane de güvenilir silikon edin. Madem levrekleri görüyorsun, onların seni göremeyeceği bi uzaklıktan atçek yap. Bu mevsim belki zorlanırsın ama iyi seçimler yaparsan birkaç ay sonra amacına ulaşabilirsin sanıyorum.