Öncelikle forumu baştan aşağı süzdüm, gerekli aramaları yaptım ancak fazla bir sonuca ulaşamadığım için yeni bir başlık açmayı uygun gördüm.. Arkadaşlar bir kaç güne kadar sarımsaklı-ayvalığa gideceğim .. Sarımsaklı sahilini bilenler bilir, tamamen kumdan oluşuyor.. Malum gündüzleri kalabalıktan olta atamıyoruz.. Ancak geceleri avlanabiliyoruz.. Dip takımlarım mevcut ancak sıkı bir tatlı su turnacısı olarak at-çek yapmadan duramıyorum .. Sorularım *Geceleri ( 21,00 - 04,00 arası) sahte ile at çek yaparak levrek alma şansım olabilir mi ? *Şayet mümkünse nasıl bir sahte tercih etmeliyim (link şeklinde verebilirseniz çok iyi olur) Şimdiden teşekkürler.. Rastgele ..
Oralarda levrek varmıdır bilmiyorum ama geceleri için http://www.avmarketi.com/asp/product/9688/RIVER2SEA-BUBBLE-PEN-80-SUNI-BALIK G-13 seri kullanıyorlar. Yada benzerlerini... Rastgele.
Ustalar yazın sahte işe yaramaz diyorlar ama ...Denemekte yarar var ......Ankarayı görünce Dikmeni özledim yav ........
oralarda levrek var dostum, oranın balığı iri olur, hatta imkanın varsa altınovaya doğru gir güneş batmak üzereyken batmasına yarım saat kala, ve battıktan sonra hava kararıncaya kadar olan sürede balık alma şansın yüksek canlı yem daha iyi olurdu ama rapala deneyebilirsin gece konusunda gelince sözünü ettiğin saatlerde balık seyrek olur zaten sabah 4 ten sonra yeniden başlayabilirsin günağarmayabaşladıktan sonrada devam, güneş göründü mü hiç olta atma orda levreğe