SELAMUN ALEYKÜM. CORMORAN PROFILINE TELE 60 ALLROUND 3MT KAMIŞ BU KAMIŞ SİZCE LEVREKTE SAHTEYLE KULLANILIRMI
hihi olmaz , atarı yüksek Ayrıca boşver alma kamış falan. ben bugün bütün gün levrek aradım denizde yok, kalmamış. Denizde levrek olsaydı yakalardım.mrsparkle Boşuna levrek için kamış falan alma...Parana yazık. Git o paraya 2 kilo levrek al ye reeling
30 60 arası atr iyi sahteler 30 dan az daha fazla stn bir ikincisii siz alanyada yakalayamadınızdiye benim avlagıma hakaret etmeyin
Selam Muhammed , ben kendi kullandığım kamışı tavsiye edebilirim hem sana model olur bu özelliklerde bir kamış işini görecektir...Rasgele.. http://www.avdeposu.com.tr/?urun-10690-OKUMA-SALINA-SEA-SPIN-KAMIS.html
3 tane olta var evde benimki pek iyi degil.dierlerine kullanma imkanım yok teleskopik sapıda az uzun olan arıyorum.çünkü surf kamısı ile beraber zor olur otobüslerde vede atar aralıgı 30-60 20-60 lazım
Kalan son levreği Mersin den Okan erdal tutmuş . Ama sen laftan anlamayıp illa ki panaı israf edeceksen, 10-30 gr atarlı bir kamış al pişman olma bence.