slm balık ustalarım ben canlı yem ile levrek avı için aldığım makinayı ustalarıma sormak istiyorum bu makina işimi görürmü.alma sebebime gelince arkasında debriyaj mandalı var onu kaldırınca kalama kendinden acılıyor.canlı yem ile levrek için önemli olan kalamanın yeterince misinayı salması diye düşünüyorum bu özellikte olduğu için aldım. http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=174
Ben usta değilim ama benim hoşuma gitti hayırlı olsun paşa paşa kullanın inşallah nice balıklar gelir gönlünüzce olsun .. ...Rast Gele...
makinanız hayırlı olsun.bu makinayı bende yakından inceledim yeterli ve güçlü izlenimi vermekde idi.lakin avda ne tür bir performansı olduğuna dair bir bilgiye sahip değilim.yapacağınız ilk avdan sonra bizlere detaylı bilgi aktarırsanız bu makina ile ilgilenenler için çok makbule geçer, rastgele
Hatalı seçim, Şöyleki ; Almış olduğunuz makina sazan için dizayn edilmiş ve patenti shimanoya ait volan "baitrunner" özellikli bir makina, şimdi niye hata dersen. 1- Levrek için değil 2- çift kalama olması asabiyle ağırdır 3- Almadan sormakta fayda vardır( alınmış alınmıştır, hayırlı olsun) Akılda olsun diye, çift kalama makina her zaman daga ağırdır, Arkadan kalama makina önden kalamaya göre ağırdır. Ben her zaman önden kalamayı terci ederim, hem kalama ayarı kolaylık sağlar, hemde hafif olur. Güle güle kullanınız. RASTGELE
Hayırlı olsun. Geçenlerde remixonun birkaç makinesini inceledim. Sağlamlıklarını bilmiyorum ama makinelerin kullanımı ve rahatlığı hoşuma gitti. İlk fırsatta makineyi inceleyeceğim. Sen aldıysan boşuna almamışsındır
40lık almakla iyi etmişsin çünki levrek için öyle 50lik 60lık makaraa gerek yok. at-çek için iyi bir makara tur sayısı 5,14:1 bilye sayısı 9+1 gayet iyi özellikler iyi günlerde kullan.