acill misina tavsiyesi !! merhaba üstadlar. spin takım aldım ve makina için de misina aldım fakat beden için de ayrıca misina alıcam tavsiyeleriniz nedir ?
Spin takima beden misinasi derken ip misina sardiginiz makinaya leader icinmi yoksa spin takimla beklemeli yemlimi avlanacaksiniz eger makinanizdaki misina ip degilse direk makinadan gelen misinaya sahteyi baglayin
abi makinada ki ip değil misina. bn şamandırayla silikon yem kullanıyorum. şamandırayla silikon arasında kullanmak için misina arıyorum bunun için tavsiyelerinizi bekliyorum.
0.25 Berkley Trilene FC ile 1 - 2 kulaç leader yapıp, ötesine 0.18 - 0.22 Dyneema kullan. Yada buradaki bir sürü fark yaratmayan tavsiyeyi dinle, tercih senin.
Merhaba,misina icin ne tavsiyesi bekliyorsun ki;sor saticiya iyibir marka al olsun bitsin nippon,oscar,sufix,asso bunlar iyi markalardir. Sanki 150 200 liralik kamis yada makine alacaksinda kullananlardan tavsiye bekliyorsun alacagin 5 liralik misinaidk Konu acmaninda bu kadar ucuzu artik banghead
eleman, senin çabuk dolaşmayan, sert misina alman lazım. Biz 0.35 sert misinalar kullanıyoruz şamandıralı silikon takımlarda
Ama ne diyim güzel kardeşim ya aklımdan geçeni yazdım idk geçenlerde başka bir forumda adamın biri konu acmıs diyorki iphone 4 telim kapandı;şarja taktım şarj oluyor göstergesi var ama 2-3 dakikadır açılmıyor.... Konuyu acanında forumda sadece 1 mesajı var,aradan bir 15 dakika geçtikten sonra değerli arkadaştan 2'inci msj geldi ''heh tamam şimdi açıldı telim '' banghead banghead
Ha, zaten aynı arkadaşın bir başka konusu daha var, aynı başlıkla açılmış. Emin olamamış açabildiğinden. Kendine şahsi tavsiyem, eline geçen ilk misinayı takması olacak aslında. Biraz işi öğrenince, nasılsa kendisi anlar iyisinin nasıl olacağını.
Bu arada feeder sisteminde kullanilan kafeslerin alti kapali mi, açik mi olacak? Bilgilendirirsen sevinirim
kesinlikle katılıyorum berkley fc artık bundan başka misina kullanmam sadece fc kullanmiyacağım zaman mesela geceleri için asso kullanıyorum çok sağlamdır
eyv üstadlar da kusura bakmayın da her mağaza sizin gibi tavsiyelerde bulunmuyo eline ne gelirse veriyo iki gün sonra ya gam yapıyo ya dolanıyo. sizin kadar biz de tahmin edebiliyoz ama alacaksam en iysini alayım diyorum bi fikrin varsa yazarsın yoksa da gereksiz muhabbetlere girmezsin. bu forum balık avi ile ilgili değil mi ? benim bildiğime göre misina da balık avi ile ilgili bi araç başka nasıl bi konu açsaydım acaba ya da hangi forumda yazmalıydım ?? forumun ilgi alanıyla ilgili istediğimi yazarım kimseyi de bağlamaz fikrin varsa yaz yoksa geveleme lafı :thumb:
Eleman bence sen çamaşır ipi al 1 milyoncudan onu tak, bu yaşta büyüklerine karşı böyle bir saygısızlıkla sana çamaşır ipi yakışır..
Senin okuma yazman yoksa, önce bir kursa filan git. Sonra da biraz edep haya kursuna, görgü kuralları kitabı filan oku. Yoksa görme sorunun varsa, bir göz doktoruna uğra. Bak ne yazmışız: 0.25 Berkley Trilene FC ile 1 - 2 kulaç leader yapıp, ötesine 0.18 - 0.22 Dyneema kullan. Yeterince açık değil mi?
Foruma yeni katılan, size üstad diyip sizlerden bilgi almaya çalışan birine çok güzel cevaplar veriyorsunuz! Konu açmanın kuralları varsa adminler bunu belirtir. Dalga geçilen birinin kızmasıda gayet normaldir. Arkadaşın kimseye de saygısızlığıda olmamış. Ukalaca yazılara çok güzel cevap vermiş...