Levrek için misina tavsiyesi

Konu, 'Misinalar' kısmında levrekçi61 tarafından paylaşıldı.

1. levrekçi61

levrekçi61 selami taş

*** üstadlar beden için misina arıyorum levrek için at-çek yapıcam tavsiyeleriniz nedir ?

2. levrekçi61

levrekçi61 selami taş

acill misina tavsiyesi !!

merhaba üstadlar. spin takım aldım ve makina için de misina aldım fakat beden için de ayrıca misina alıcam tavsiyeleriniz nedir ?

3. vayaz

vayaz engin bilgiç

Favori Kamış:
    shimano aspire dx 2.70 20-50 gr
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw 4000 - Daiwa Saltist 6000 H
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    Spin takima beden misinasi derken ip misina sardiginiz makinaya leader icinmi yoksa spin takimla beklemeli yemlimi avlanacaksiniz eger makinanizdaki misina ip degilse direk makinadan gelen misinaya sahteyi baglayin

4. levrekçi61

levrekçi61 selami taş

abi makinada ki ip değil misina. bn şamandırayla silikon yem kullanıyorum. şamandırayla silikon arasında kullanmak için misina arıyorum bunun için tavsiyelerinizi bekliyorum.

5. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    0.25 Berkley Trilene FC ile 1 - 2 kulaç leader yapıp, ötesine 0.18 - 0.22 Dyneema kullan.

Yada buradaki bir sürü fark yaratmayan tavsiyeyi dinle, tercih senin.

6. ozkan79

ozkan79 özkan

Merhaba,misina icin ne tavsiyesi bekliyorsun ki;sor saticiya iyibir marka al olsun bitsin nippon,oscar,sufix,asso bunlar iyi markalardir.

Sanki 150 200 liralik kamis yada makine alacaksinda kullananlardan tavsiye bekliyorsun alacagin 5 liralik misinaidk

Konu acmaninda bu kadar ucuzu artik banghead

7. Levrekci33

Levrekci33 Deniz

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

8. Levrekci33

Levrekci33 Deniz

Okurken ciddi ciddi kahkahaya boguldum abi kusura bakma yanlış anlama anlatımına bayıldım :)

9. paylasan

paylasan Ertuğrul Hoca

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70 20-60 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 4000XGHG
    En İyi Avı:
    5.150 gr, 88 cm Akya (Lichia Amia), 4.450 gr Levrek
    eleman, senin çabuk dolaşmayan, sert misina alman lazım. Biz 0.35 sert misinalar kullanıyoruz şamandıralı silikon takımlarda

10. ozkan79

ozkan79 özkan

Ama ne diyim güzel kardeşim ya aklımdan geçeni yazdım idk

geçenlerde başka bir forumda adamın biri konu acmıs diyorki iphone 4 telim kapandı;şarja taktım şarj oluyor göstergesi var ama 2-3 dakikadır açılmıyor....

Konuyu acanında forumda sadece 1 mesajı var,aradan bir 15 dakika geçtikten sonra değerli arkadaştan 2'inci msj geldi ''heh tamam şimdi açıldı telim '' banghead banghead

11. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Ha, zaten aynı arkadaşın bir başka konusu daha var, aynı başlıkla açılmış. Emin olamamış açabildiğinden.

Kendine şahsi tavsiyem, eline geçen ilk misinayı takması olacak aslında. Biraz işi öğrenince, nasılsa kendisi anlar iyisinin nasıl olacağını.

12. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Serdar abi hosgeldin özlemisiz uslubunu :)

13. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Bu arada feeder sisteminde kullanilan kafeslerin alti kapali mi, açik mi olacak? Bilgilendirirsen sevinirim

14. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    cormoran bull fighter 10-30, okuma compressa 100-200,shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano aceration hg okuma raw2,shimano nexave daiwa tournament entoh
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    kesinlikle katılıyorum berkley fc artık bundan başka misina kullanmam sadece fc kullanmiyacağım zaman mesela geceleri için asso kullanıyorum çok sağlamdır

15. levrekçi61

levrekçi61 selami taş

eyv üstadlar da kusura bakmayın da her mağaza sizin gibi tavsiyelerde bulunmuyo eline ne gelirse veriyo iki gün sonra ya gam yapıyo ya dolanıyo. sizin kadar biz de tahmin edebiliyoz ama alacaksam en iysini alayım diyorum bi fikrin varsa yazarsın yoksa da gereksiz muhabbetlere girmezsin. bu forum balık avi ile ilgili değil mi ? benim bildiğime göre misina da balık avi ile ilgili bi araç başka nasıl bi konu açsaydım acaba ya da hangi forumda yazmalıydım ?? ;) forumun ilgi alanıyla ilgili istediğimi yazarım kimseyi de bağlamaz fikrin varsa yaz yoksa geveleme lafı :thumb:

16. paylasan

paylasan Ertuğrul Hoca

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70 20-60 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 4000XGHG
    En İyi Avı:
    5.150 gr, 88 cm Akya (Lichia Amia), 4.450 gr Levrek
    Eleman bence sen çamaşır ipi al 1 milyoncudan onu tak, bu yaşta büyüklerine karşı böyle bir saygısızlıkla sana çamaşır ipi yakışır..

17. levrekçi61

levrekçi61 selami taş

yok ben direk halat alayım bari :p

18. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Senin okuma yazman yoksa, önce bir kursa filan git. Sonra da biraz edep haya kursuna, görgü kuralları kitabı filan oku.

Yoksa görme sorunun varsa, bir göz doktoruna uğra. Bak ne yazmışız:

0.25 Berkley Trilene FC ile 1 - 2 kulaç leader yapıp, ötesine 0.18 - 0.22 Dyneema kullan.

Yeterince açık değil mi?

19. levrekçi61

levrekçi61 selami taş

serdar abi sana bişey dediğim yok zaten yanlış anlama beni laf yerine gitti abi

20. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA

Foruma yeni katılan, size üstad diyip sizlerden bilgi almaya çalışan birine çok güzel cevaplar veriyorsunuz! Konu açmanın kuralları varsa adminler bunu belirtir.

Dalga geçilen birinin kızmasıda gayet normaldir. Arkadaşın kimseye de saygısızlığıda olmamış. Ukalaca yazılara çok güzel cevap vermiş...