Merhaba arkadaşlar, Boğazda rapalacılıktan sonra levreğede merak sardım. Bu amaçla ufak tefek sahteler getirdim Japonya'dan. Gece ve gündüz avları için yorumlarınızı merak ediyorum. Duel Hardcore larda biraz aşırıya kaçmış olabilirim kabul ediyorum Duellerin uzak atış mesafesi gerçekten mükemmel diyebilirim. 1*Daiwa Shoreline Shiner 17 cm.-Laser Sardine 3*Duel Hardcore Minnow 130F 3*Duel Hardcore Minnow 130F Lucky Craft Sammy 105 Pelican Nitro 130F Maria Amnis 125 Smith Saruna Slim 140F 40-41
Birol güle güle kullan yeni sahteleri. Hepsi çok güzel seçimler. Lucky craft renk ve desen olarak levrekte çok iddalı olacak Nitroda renk seçimi iyi olmuş, mavi ve yeşil aynı sahtede hedef balık için iyi kombinasyon. Diğer sahteler zeten rüştünü ispatlamış elit sınıf sahteler. Yalnız yüzen sahtelere fazla yer vermemişsin gibi. Bu levrek timinin içinde bence birde popper tipi alternatif bir sahte iyi olurdu gibime geliyor ama sende zaten mevcuttur.
Teşekkürler Recep Bey. Levrekten daha siftahım yok biraz zor olacak ama ufak ufak başladık bakalım ucundan... Teşekkürler Doğan. Rastgele. Teşekkürler Cüneyt Bey. Eklediğim sahtelerin hepsi yüzen sahte genelde. Dueller baya üstten geliyorlar. Birtek popper yok içlerinde onuda ilerleyen zamanlarda eklemeye çalışırım. Görüşleriniz için tekrar teşekkürler.
Teşekkürler Hayırlısı bakalım. Furkan ile onu gümüş balığı diye aldık Sırtı yeşil, resimde çıkmamış net.
Vay be güzel sahteler mera sağlam olursa alamayacağınız balık olmaz herhalde bu sahteler ile Rastgele.
Teşekkürler Bahadır. Teşekkürler Atilla Bey. Rastgele sizede. Teşekkürler Cömert Bey. Sarunaların aksiyonları çok güzel gerçekten. Ağır sarımda karın gösteriyor, hızlı sarımda normal rapala yüzüşü yapıyor. Israrla deneyeceğim dediğiniz gibi.
kardeşim hayırlı ugurlu olsun valla harıka sahteler... hepsi birbirinden cezbedici... trofle avlarını beklerız artık
Ne yapmışsın sen doldurmuşsun malı cumadan çıkıyorum 1 hafta levrek peşindeyim. Sabah şafakla, akşam suyu ve kuytu sessiz kör gecelerde rapalamı yüzdüreceğim
merhaba birol sahtelerin hepsi güzel görünüyor inşallah güzel avlarda kullanırsın bende merak saldım leverk işine bakalım hayırlısı sahte konusunda sizlerden yardım alırız avın daim olsun iyi avlar
Eşsiz bir koleksiyon. Bu tür dikkatimi çeken konuları gün yüzüne çıkarıyorum geçmişte görmeyenlerde faydalansın.