Merhabalar, Levrek avında kullanmak üzere Rapala X-Rap Walk XRW-11 Silver S modelini sipariş verdim. Elime bugün ulaştı ama 11 cm olmasına karşın çok iri bir sahte. Açıkçası bununla levrek tutacağımı sanmıyorum. Gövdesi çok kalın nerdeyse levrek yavrusu gibi Bu sahteyi kullanan varmıdır acaba iade mi etsem diye düşündüm. Ama levrek avında daha önce kullanıldıysa ve iş yaparsa kalsın diyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.. Herkese hayırlı avlar. Ürünün linki : http://www.avmarketi.com/asp/product/135328/RAPALA-X-RAP-WALK-110MM
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=31287 Trofe almış hemde. Renk belki değişiktir ama boyutları sizinkiyle aynı burdakinin sanırım.
Öncelikle bu tatlı su için. Tuzlu suda da kullanınca kanca paslanması dışında sıkıntısı yok. Tercih meselesine gelince, bunun yerine 11 cm veya 13cm max-rap fayu modeliyle değişebiliyorsan hiç durma değiş derim...
bir bayide alacagim vardi,elimde olmuyan bu sahte vardi aldim fiyati daha hesapli aksiyonuna gelince,dalgali havalarda bulanik suda tercih et derim,ahim sahim bir aksiyonu yok, suyun altindan gelme özelligi var,70 80cm dibe battigini gördüm,yaklasik 35 mt ileri atip kamisin ucunu suya paralel tutup cektigimde,, bunun cakmasi birebir model,isciligi ayni,bir tane vardi,o bundan cok cok daha basarili yüzüyordu,kendi wtd yapiyordu,onun kendi yaptigi wtd yi bu sahteye kamis destekli yaptiriyorumhihi sahsi görüsüm bu sahteden cok daha basarili sahteler var piyasada ben nasil kullanirim bu sahteyi, o gün favori sahtelerimin biri ile levrek alip.bir rapor cikarirsam,sonraki zaman dilimi icin,az sans verdigim sahtelere yönelerimhihi bir sahte ile levrek yakaliyayim,hemen levrek almamis sahtelere sans veririm o günreeling yinede envarterde dursun derim..kisin dalgali bulanik suda pek ala is yapar
Abi senin bahsettiğin X rap Subwalk modeli Adı ustunde sub demek : alt demek..Suyun altından gider ve walk modeline göre kuyruğa doğru kamburlaşır hafiften...Aşağıdaki resimlerde iki farklı model de var ve benim kullandığım x rap walk 11 cm s de var... Bu sahte ise walk modeli yani topwater dedikleri su üstü model...Senin bahsettiğin ve çakmaları olan modelin kuyruk kısmında torpidoya benzer sağlı sollu ufak kanatlar vardır..Bu model kalem tipi...... 1.Resimdekiler Subwalk kanat ve kamburluğa dikkat 2.Resimdekiler bahsi geçen sahteler x rap walk 3.Resimdeki ise vazgeçilmezim silver rengi
Bahsettiğiniz sahte hem tatlı su hem tuzlu su modelidir..Her avdan sonra bol tatlı su ile ve özellikle gölgede silerek kurutursan hiç birşey olmaz iğnelere..... Benim favorimdir...Su üstünde şahsen tek geçerim.Geçen gün 11cm lik walk s le kendi boyunda bir ispendek yakaladım kurtulması için gayri ihtiyari sardım makarayı ve 10 metre kala kurtuldu Boyu ebatı sizi korkutmasın...Yeterki civarda aç levrek olsun
evet haklisin benzerligi yüzünden karistirmisimhihi ama bendeki modeli pek hosuma gitmedi desem yeri varhihi yani siradan bir sahtenin gagasini kesip wtd yaptirsam belki ondan daha iyi wtd yaparhihi ki bir kac tane var öyle,gözümden cikarip gagasini kestigimhihi
değiştirebilirsaen değiştir, zaten tereddüttesin. değiştiremezsende üzülme, bir kenarda dursun. ben o sahtayla 1 ispendek ve de bir akya yakalayan gözümle gördüm. hemde yanıbaşımda. ama suyun içinde, botçizme giymeyi unutma üşütürsün yoksa. bazen büyüklüğün hiç bir önemi kalmıyor, bunu yaşadıkça görüyorsun
Ama şimdi bu makine insanın gözüne sokulmazki. Olan var olmayan var Sahtelerinden varmı? Silent Assasin?