Levrek için silikon yem

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında shartz tarafından paylaşıldı.

1. shartz

shartz murat kara

Favori Kamış:
    okuma v sistem
    Favori Makine:
    okuma 40 trio
    En İyi Avı:
    kofana 5kg, levrek 3 kg, baraküda 2 kg,akya 4kg
    Arkadaşlar merhaba. fotoğraftaki yemlerle levrek yakalayan var mı? bunları daha önce denemedim. iskeleden avlanıyorum. silikonla avlanan arkadaşlardan yorum bekliyorum

[​IMG][/URL][/IMG]

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Silikonlar güzele benziyor. Gerçi kullanan arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar ama bence texas rig yöntemiyle gayet güzel iş yaparlar gibi.

3. vayaz

vayaz engin bilgiç

Favori Kamış:
    shimano aspire dx 2.70 20-50 gr
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw 4000 - Daiwa Saltist 6000 H
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    kuyruk yapıları değişik geldi denenebilir ama kısmet

4. aknysfsrn

aknysfsrn AKINYUSUF

Favori Kamış:
    D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 420
    Favori Makine:
    Shimano aero
    En İyi Avı:
    Yumurtalık Pistaş mevkii LAGOS 5 kg
    ben kullandım kardeşim özellikle ortadaki beyaz iş yapar bilgin olsun
    kıyıdan avlanacaksan mine rengi olanı yada füme rengi olanı daha çalışıyor
    Dipnop : sahte dipten sürünecek hafit aksiyon verilip tekrar dipten gelecek 1-2 karış su üstünden levrek gelmesse orfoz .lagos garanti..

bilgin olsun birde egerki gitttigin yerde tatlı su dökülen yada akıntı noktası var ise en alta prenses tak üstüne de iki tane zargana slikon (üzerinde siyah renk olan ) dene kesinlikle meyvesini alırsın
    simdiden rasgele diyorum bu arada denizciler açıklarında mercan başladımı bilgin varmı murat ?

5. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Twisted tail tarzı silikonlar özellikle ingiliz levrekçilerinin sıklıkla kullanıp sonuç aldıkları silikon grubudur. Bazı müdavimleri vardır.
    Ben hiç denemedim bu tür silikonları...

6. İHTİYAR_BALIKÇI

İHTİYAR_BALIKÇI Süleyman

şimdi kesin olan bişey var bunlar tatlı su için. levrek denizdede yakalanır ama işin raglusu varken bunlara ne gerek var. illaki denicem dersen sırt yüzgecini incelt. tırnak keser gibi sırt yüzgeci yarısına incelt ozaman iş yapar. bu haliylen hiç değiştirmedende tekneden levrek alıyor hatta çok aldık. ama kıyıdan zor. bide kıyıdan zokalı kurşun kullanma gezer kurşunu silikonun kafasına yapıştır boyayla boya. zokalı kurşun balığı ürkütüyor. bak bunlar 90lerde falan biraz vardı. ama artık raglu var bunlar eski moda.

7. shartz

shartz murat kara

Favori Kamış:
    okuma v sistem
    Favori Makine:
    okuma 40 trio
    En İyi Avı:
    kofana 5kg, levrek 3 kg, baraküda 2 kg,akya 4kg
    akınyusuf kardeşim verdiğin bilgiler için sağol. ben yemli avlanmıyorum. sadece rapala ve silikon kullanıyorum. yani avcı balıklar için uğraşıyoırum. mercan konusunda inan hiç bilgim yok. süleyman kardeşim levrek bu canı isterse hiç ummadığın saçma sapan diye tabir ettiğin rapala veya silikonlara vurabilir. örneklerini yaşadım. yinede sağol.rastgelsin

8. İHTİYAR_BALIKÇI

İHTİYAR_BALIKÇI Süleyman

BEN BURDA NERDE SAÇMA SAPAN DİYE TABİR ETMİŞİM Bİ SÖYLE Bİ BAKAYIM.:mad:

şimdi ben sana işin doğrusunu yazdım. sen bu silikonla kıyıdan bi sene uğraş alacağın levrek 2-3 geçmez onlarda ençok yarım kilo falan. eskaza olur işte. şimdi burada amaç levrek yakalamanmı yoksa canı isteyenbi ispendeği yakalamanmı. sen sorMUŞSUN bende sana yazdım. KUSURA BAKMA Bİ DAHA YAZMAM