Arkadaşlar merhaba. fotoğraftaki yemlerle levrek yakalayan var mı? bunları daha önce denemedim. iskeleden avlanıyorum. silikonla avlanan arkadaşlardan yorum bekliyorum [/URL][/IMG]
Silikonlar güzele benziyor. Gerçi kullanan arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar ama bence texas rig yöntemiyle gayet güzel iş yaparlar gibi.
ben kullandım kardeşim özellikle ortadaki beyaz iş yapar bilgin olsun kıyıdan avlanacaksan mine rengi olanı yada füme rengi olanı daha çalışıyor Dipnop : sahte dipten sürünecek hafit aksiyon verilip tekrar dipten gelecek 1-2 karış su üstünden levrek gelmesse orfoz .lagos garanti.. bilgin olsun birde egerki gitttigin yerde tatlı su dökülen yada akıntı noktası var ise en alta prenses tak üstüne de iki tane zargana slikon (üzerinde siyah renk olan ) dene kesinlikle meyvesini alırsın simdiden rasgele diyorum bu arada denizciler açıklarında mercan başladımı bilgin varmı murat ?
Twisted tail tarzı silikonlar özellikle ingiliz levrekçilerinin sıklıkla kullanıp sonuç aldıkları silikon grubudur. Bazı müdavimleri vardır. Ben hiç denemedim bu tür silikonları...
şimdi kesin olan bişey var bunlar tatlı su için. levrek denizdede yakalanır ama işin raglusu varken bunlara ne gerek var. illaki denicem dersen sırt yüzgecini incelt. tırnak keser gibi sırt yüzgeci yarısına incelt ozaman iş yapar. bu haliylen hiç değiştirmedende tekneden levrek alıyor hatta çok aldık. ama kıyıdan zor. bide kıyıdan zokalı kurşun kullanma gezer kurşunu silikonun kafasına yapıştır boyayla boya. zokalı kurşun balığı ürkütüyor. bak bunlar 90lerde falan biraz vardı. ama artık raglu var bunlar eski moda.
akınyusuf kardeşim verdiğin bilgiler için sağol. ben yemli avlanmıyorum. sadece rapala ve silikon kullanıyorum. yani avcı balıklar için uğraşıyoırum. mercan konusunda inan hiç bilgim yok. süleyman kardeşim levrek bu canı isterse hiç ummadığın saçma sapan diye tabir ettiğin rapala veya silikonlara vurabilir. örneklerini yaşadım. yinede sağol.rastgelsin
BEN BURDA NERDE SAÇMA SAPAN DİYE TABİR ETMİŞİM Bİ SÖYLE Bİ BAKAYIM. şimdi ben sana işin doğrusunu yazdım. sen bu silikonla kıyıdan bi sene uğraş alacağın levrek 2-3 geçmez onlarda ençok yarım kilo falan. eskaza olur işte. şimdi burada amaç levrek yakalamanmı yoksa canı isteyenbi ispendeği yakalamanmı. sen sorMUŞSUN bende sana yazdım. KUSURA BAKMA Bİ DAHA YAZMAM