Arkadaslar ben kurtbogazına gıtmeyı planlıyorum arastırma yaptım tatlısu levregı yakalamaya calısıcaz beyaz slıkon balık ve meps tavsıye ettıler hangı tur meps almalıyım yardım edersenız sevınırım bı de meps ı ankara da nereden alabılırım ınternet satısına pek guvenmıyorum sımdıden cok tessekurler
Selim , çok çok işin ehli değilim ama baya süredir balığa giderim kıyıda kefal ve levrektende başka tutmayı beceremedim Levrek de yetiyor zaten levrek için aslında en iyi yem kayabalığı felan yakalarsanız o olur ne bilim kıyıya kayalara yakın 1 ota atın ne takarsan tak kaya balığı gelir , sonra o kaya balığının bağlanışına internetten bak oltana tak kancaları nasıl geçireceğine bakarsın yem balığın canlı kalması için sahte balık takarsan da levrek alabilirsin ben de 12-13 tane sahte balık var 9-10 tanesini açıkçası ucuza kaçmıştım onlarla balık felan bu zamana kadar hiç alamadım. ben aldığım levrekleri hep beyaz vücutlu , kırmızı kafalı sahte balıklarla aldım , ama benle giden arkadaşlar kaya balığı ile benden çok tuttular.
Selim bey iyi günler bana göre şans sizin hoşunuza hangisi giderse o maps iyidir şuna gelir diye bişey yok ama herkesin şanslı takımı var benim alba nın 5 numarası şanslı takımım.Dışkapı ve sincan av malzemelerinin çeşitli bulunacağı yerler benim bildiğim bunlar bütün av malzemecilerde maps vardır. Rastgele
kurtboğazına bende giderim arkadaşın bahsettiği gibi canlı yemlerle av artık yerini sasi meps yada diğer kandırıcılara bırakıyor . benim sana tavsiyem serçe parmağı uzunluğunda beyaz sasi tabi iğnesine dikkat et fazla büyük olmasın birde tüy kullanabilirsin... şimdiden rastgele
parmak kadar kucuk sasi ve tuy demıssın onların agırlıgı cok az nasıl uzaga atıcam bılmıyorum kursun mu takmak ggerekıyo gerekıyosa nasıl takcaz lutfen yardım edin
Abi, sen deniz levreği ile karıştırdın galiba . Tatlısu levreğini yani perchi sormuş . Tatlısu levreği hiç avlamadım ama çapariye bile atlıyor diyorlardı. Genelde beyaz silikon kullanılıyor. Bu aralar pek rapor gelmiyor Kurtboğazı'ndan. Zaten kıyıyı yosun kaplamış diyorlar, tulum çizmeyle filan suya girerek avlanmayı öneriyorlar. Canlı yem de iş yapıyor ancak yemin avlaktan tutulması lazım, canlı balık nakli yasak.
küçük sasi ucunda kurşunlu iğneye bağlı ona takıyolar nereden alışveriş yapıyosun yada bana ulaşsan sana yardımcı olabilirim. makinende 0.20 misineli kamışın esnek olursa uzağa atma şansın olur( makine ve kamış çeşitlerini çok bilmiyorum o konuda yardımcı olamayacağım birde sasinin iğnesi çok büyük olmamalı balık ağzına alabilsin) bol şans bu sporu çok seviyorum ve sevdirmek için elimden geleni yaparım sormak istediğin bişey olursa seve seve yardımcı olabilirim