Merhaba Antalyada x yerde sahilde balik icin hazirlik yapiyordum aksam ustuydu kiyidan ignelere sulunez takip atiyordum bu arada hafiften yagmur yagiyordu kiyidan yaklasik 4-5mt uzaklikta bir kararti dikkatimi cekti bir baligin igneleri su ustundeydi tahminimce bu bir levrek ve boyuda 60-70 cm civarindaydi igneleri cok buyuktu uzunlugu 10 cm vardi perde gibiydi kendo marka sahteleri denedim, kasik denedim, onune attim arkasina attim yanina attim ustune attim hizli sardim yavas sardim orta hizda sardim olmadi birseyle ilgileniyor ve ona dogru atak yapiyordu sizce ne yapmaliyim ve bu tarif ettigim balik levrekmi? ustalardan yardim rica ediyorum
Aynı olay başıma geldi. Hemde 1 balık değil. 4-5 tane iri kıyım. Slikonla atıyorduk banamısın demedi. Rapalaya döndük yine yok. Balık yemlenmişse vurmuyor. 2x2=4 Daha erken saatte deneyin derim.
sorma Mehmet en az 1 saat kadar dolandı önümde sanki bana tutamazsınki diyip durdu arada bir şeylere saldırıyor sonra ufak ufak dolanıyordu dediğin gibi karnını doyurmuş eğlencesine bakıyordu sanki 2-3 saat uğraştım olmadı sabah denemeye devam artık tavsiye edeceğin bir renk varmı acaba (sahte balıkta)
levrektir levrekk siz ona biftek adana urfa sunmuşsunuz ama o onlari yemiş zati kendisi sanirim tatli peşinde. Varsa liman v.s gidin kepçeyle biraz teke çikarin ama biraz irice tekeler olsun ayni sahne yaşandiğinda 10 15 gr gezer kurşunlu tek iğneli bi takim yapin iğne kurşun arasi en az 1 metre olsun 2 metrede olabilir atabilirseniz sessiz sakin bi şekilde baliktan biraz ileri atmaya çalişin ve çok hafif bir şekilde gezdirin çevresinde Eğer onuda yemezse ben bu levrek işini birakirim ki yakaladiğim levreklerin haddi hesabi yoktur hehe
Liman yok malesef kismet su an meradayim meret kefalleri kovaliyor yine sahte kasik vs denedim tenezzul etmedi teke bulabilsen super olur ama balon baligida cok sanirim yemli takimlari attigimda kostek ortadan ignesiyle beraber gidiyor
Orhan amca valla bir oltayı yemli yapıp suya saldım ama tık yok arada bir vuruş oluyor bir çekiyorum balon iğneyle beraber koparmış almış
valla bayram sonuna kadar peşindeyim Volkan oldu oldu olmadı dahada bakmam yüzüne dün akşam bana sırt yüzgeçlerini gösterdi bugün balıkları su üstünde hoplatıyordu yarın dalacam suya soğuk moğuk demeden elimle yakalıcam
O balık bir daha oraya gelmeyebilir. Ümitle bekleme diye söylüyorum Sabah hava aydınlanmadan gidebilirsen avın daha verimli olacağını söyleyebilirim. Şamandıralı mavi-beyaz raglou takımı yanında olsun. 145S 010 son günlerde güzel skorları var. Max-Rap fayu,fb,fg,fmu yu deneyebilirsin.
valla dün akşam üstü oradaydı, bu sabah baktım yine orada balılar zıplayıp duruyolardı bu akşam yine bakıcam pazara kadar yolu var artık elimde çok fazla sahte yok aslında olanlarda aşağıdaki linktekiler, eğer bunlar iş yapmazsa fazla uğraşmıyım http://imageshack.us/a/img594/637/20121014231659.jpg elimde zargana topu var, zargana topu arkasına fc misina ile bunlardan bağlasam nasıl olur acaba
Yanlış anlamada elinde sadece bunlar varsa ve bunlarla deneyeceksen yardım istediğin konu neydi En üstün sol altı veya en alttakinin sağ üstündekini dene derim. Yinede 6,5 luk mavi-beyaz raglou ile atmanı şiddetle öneririm.
Canlı küçük bir balık olsun, küçük bir kefal, isparoz , kaya balığı ne olursa olsun kurşunsuz olarak salla . En büyük levreğimi kıyıdan Assos kadırgada kefalle bu şekilde yakaladım 5.500 gr. 1997. de