Salih (yaşını göremediğim için hitab etmekte biraz bocaladım) sahtelerin hepsi çok güzel.Günün çeşitli saatlerinde avlanabilecek imkanlarda.Sana bir tavsiyem var.Alttaki spro ları ıskarmozun olmadığı yerlerde kullanman gerek.Yoksa iki bilemedin üç ıskarmozda onlar parçapincik olabilir
Teşekkür ederim. bu sahteler 5.5 tl ile 7.5 tl aralarında idi ama lakin adamdaki sproları burada reklam edince adam benim aldığım ürünler dahil bir çok ürüne zam yapmış, bu nedenle tavsiye etmeyi pek istemiyorum. ama illada almayı düşünüyorsan özelden mesaj atarsan adresini veririm. Teşekkür ederim, sahteleri gece ve gündüz için ve suyun renk durumuna göre tercih ettim. yaşım resim altında kocaman yazıyor 40 (yaşlanıyoz işte ) ben şuana kadar bu bölgede ıskarmozun olduğunu duymadım idk ama uyarın için yinede teşekkürler:thumb: sağlama alalım
gerçekten güzeller,az önce bende sahtelere bakıyordum,sizinkiler harika..sprolar da gerçek balık gibi...ha bu arada bu sahtelerle ava çıktıktan sonra tuttuğunuz balıkların fotolarını koyun ki bizim de gözümüz gönlümüz açılsın rastgele
Abi onların hepsi özellikle sprolar çok tırt, hiçbiri iş yapmaz. Benim adresi vereyim sana bana yolla ben senin için imha ederim onları sen uğraşma..
Sahteleriniz hayırlı olsun, Soldan 5. olan mavi renk burada iş yapıyor,bende 3 kiloluk paşayı aynısıyla yakaladım. Ama keşke kırmızı alev kafalı beyaz ve yeşil renkli olanlardanda alsaydınız,onlarda favori renklerdir. Discoverylerin yüzüşleri çok güzel ucuz olmasıda bir avantaj.
Abi dalgınlığıma ver kusuruma bakma Birde o alttaki silikonlar için aklıma güzel bir fikir geldi.Antalyaya döndüğümde kesin yapıcam.Abi o silikonlardan iki üçtanesini al ve kapaklı küçük bir kutunun içine koy ve içine iki üçtane de yavru kefal koy.kapağını SIMSIKI kapat koku dışarı çıkmasın sonra uzunca birkaç gün beklet o kefallerin kokusu silikonlara sinsin.Birde o silikonları kullanırken birtanesinin karnına ufak bir delik açıp kefalden küçük parçaları içine tıkabilirsin.Tamam belki fazla abarttım ama bu bence banko iş yapacak Ha birde o silikonları sulu şamandıradamı kullanıcaksın teksas rig demi bilmiyorum onuda yazarsan sevinirim.Sağlıcakla kal..
internette gördüğümüz ile reel görme arasında baya bir fark var, sahteler güzel fiyatına görede baya kaliteli duruyorlar, tek sorun henüz daha deneme imkanım olmadı. inşallah en kısa zamanda çıkar ve ava göre raporumuda yazarım :thumb: bende biliyom iş yapmayacaklarını , iş yapan sahtemiz olsa balık tutmanın heyecanı ve zevki kalmazdı reeling . düşünsene her attığında ve çektiğinde balığın gelmesini hihi insan sıkılırdı ve belli bir dönem sonra bırakırdı. önemli olan zoru başarabilmektir, tutkumuzda bu değilmi :thumb: Şaka bir yana beğendiğin varsa adresini özelden at göndereyim hemen, adı üstünde sahte bir gönülden kıymetlimiki
Teşekkür ederim. dur daha yeni başladık koleksiyona yakında onlarda olur Teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun Teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun. satıcıya gelince, kendi bilir. en iyi reklam müşteri reklamıdır. Teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun Teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun Sorun değil takma kafana silikonlu balıkları poşetinden çıkardığımda kimyasal bir koku vardı, benimde aklıma senin düşündüğün gibi geldi. denemek lazım neden olmasın? sahtenin bir yerini açmanın doğru olmayacağını düşünüyorum belki bu tur operasyon sahtenin yüzüşünü değiştirir ya da olumsuz etkileyebilir. ama bir kavanozda bekletmek daha doğru olabilir. Bu sene karadan dip oltası ile mırmır avına giderken birşey denedim ve olumlu sonuçlar aldım belki bu durum silikonlu sahtelerde de olabilir. burada mırmır avında tavuk göğsü kullanılır, tavuk göğsünü tuza yatırdıktan sonra küçük küçük küp şeklinde kestim ve bir kaba ton balığının yağını döktüm sonra tavuk göğüslerini içine koyup bir gün beklettim, sonuç oldukça verimliydi. Aslında bu konuyu açtığımın ertesi günü ava çıkıp denemek istiyordum sahteleri ama malesef ertesi günü kendimi acilde buldum 38.5 derece ateş ile ve şuanda da affedersin salya sümük oturmaktayım. Büyük boy silikonluların şamandıra ile kullanılması bence doğru değil. Henüz av malzeme bayime gidemedim ama kafamdaki düşünce uzun küçük kafa zokalı kanca ve ona bağlı çelik tel ile karnına gelecek şekilde 3 lü kanca.
Abi geçmişler olsun.Bu havalarda rica ediyorum önce emniyet sonra hareket. He birde benim hani demiştimya balığın karın kısmına ufak bir operasyon içine balık parçası... Abi ben açık ameliyat yurdum yarma kesme işlemi demek istemedim :laughing: :laughing: karnına neşter veya falçatayı ufaktan bikere sokup çıkart.okadar.zaten silikonun yapısı gereği o yarığı kendisi hemen kapatır.o küçük ince yarığın içine sadece ufacık bir parça sardalya veya kefal eti.tabi büyük kesik veya büyük et aksiyonu bozar ama dediğim operasyonda balığın görünüşünde bile en ufak bir deformasyon izi olmaz:thumb: Bu arada tekrar geçmiş olsun...
teşekkür ederim şuan aslan gibiyim havaların düzelmesini bekliyorum bi türlü gidemedik balığa reeling