River2Sea Bubble pen 80 River2Sea Rover 98 Yozuri Crstal Minnow S Yozuri Crstal Minnow Rapala Clackin Minnow 09 Sprike Pro Parcalı Spro Red Head Savagear 4play 8cm
burda 12 yaşında çocuk levrek tuttu diyrum kimse inanmıyor. ben 40 olacam hala tutamadım... helal olsun batuhana bu yaşta bak yatırım yapmayı öğrenmiş diğerleri gibi gidip mp4 , şeker , çukulta gibi şeler almamışsın. bu arada kendine kalem silgi açacak almayıda unutma 1 ay sonra okullar açılacak
çocuk kayseriliydi, t iskelede tuttu balığı, 12 yaşında. gören şaşırdı yani. ben hemen mersinin her köşesinde ve plajlarda olta attım ama nafile, tutan birkaç kişiden başka balık görmedim son 1 yılda. koskoca limanda bile tutan yok!
Biz bu yıl cok güzel sayıda cipura aldım seri sekilde siz nerdeydiniz ? mayıs ayında 8 parça levrek sizin gibi herkez levrek yok diyordu saldıklarım 500 600 grmlıklar haric hazirran ayında yaladerma (çatal kuyruk) bol miktarda çapari ile aldım ayrıca limanın ici suanda ekmek sarma çapariye çok güzel iri kefal yapıyor 2 haftadır eş dost orda ben gitmiyorum kefal avına kefali sadece avı balıga yuzdurmek ıcın yada dıp takımına bırakmak ıcın avlıyorum su sıralar pek vakit bulamadıgımdan gidemiyorum zaten onceki seneler gibi çıplak (akya) halili torik lüfer bunlar bereketli geçmiyor sadece lüfer haric ben kızıyorum mersin balık yapmıyor dendiginde mersinde imkanların dogrultusunda her ay balık avlayabilirsin aksam oldumu hadi yemi al oltayı al adnan mendereste sallamayla mersinde balık yok demek kolay kimse kusura bakmasın bu zerdeniş genel olarak sahsına degil saglıcakla