Merhaba arkadaşlar, 2 hafta önce at çek ile ilk barracudaların ardından at-çekin denediğim avlanma türleri arasında bana en keyifli gelen avlanma türü olduğunu fark ettim. Tekne ile iyi av yapmama rağmen at-çekle gelen balıklardan sonra tekne ile avlanma ilgimi at-çek kadar cezp etmemeye başladı. Normalde sabah 11 - 12'den aşağı uyanamayan ben sabahın 4'ünde kalkıp at çek yapmaya avlağa gidiyorum. İlk erken uyandığım günlerden birinde kendi kendime, bu balık işi akıllı işi değil diye söylendim (Kimse üstüne almasın lütfen, kendime itafen söylediğim bir sözdür). Önceki hafta cümartesi günü hava henüz aydınlanmamışken, at çek yapmaya başladım, yine bir barracuda bekliyorum, defalarca atıştan sonra çok güzel oynak yapmasına rağmen tek bir barracuda atlamadı, gün aydınlanması ile beraber umutlarımın tükendiği anda kamış bir anda ağırlaştı, hafif bir tasmalama ile ilk levreğimi büyük bir heyecan içerisinde aldım, balık 600 gram geldi. Dün, sabah ise çok güzel bir levrek daha yakaladım, o da 960 gram geldi. Kamış : Okuma V-System 300 cm Makine : Penn Atlantis 4000 Yem : Silikon balık Herkese bol balıklı avlar diliyorum. hooked
Çok güzel görüntüler Allah daim etsin .At çek zevklidir hele kalama cırlamasını duyduktan sonra vazgeçemez bir daha insan Ama gerçekten balık işi çoğu zaman akıl işi değil Pazar pazar o saatte kalkılırmı derken kendimi avlakta buluyorum .Niceleri rastgelsin.
tebrikler güzel balıklar..atçek gerçekten bir tutkudur. yemli ile on tane tutacağıma atçek ile iki tane tutmayı yeğlerim devamına rastgele
Tebrik ederim at-çek hepimizin gönlünde ama biz istanbullular için biraz sıkıntılı bir durum oluyor umarim levrekler boğaz kiyilarinada gelir en yakin zamandada bizde heyecanini yaşariz Başarilarinizin devamini dilerim Rastgele..
Tebrikler,çok güzel ifade etmişsiniz.Son zamanlarda dikkatimi çeken yayınlanan raporlarda belirtildiğine göre balığın hep umutların tükendiği anlarda hamle yapması,tekrar tebrikler.Darısı bizim başımıza...
Güzel bir tanışma yapmışsınız levreklerle, daha iyilerinide yakalmanız dileğiyle, rastgele Ayrıca "balık avı akıllı adam işi değil" sözünüzede kesinlikle katılıyorum
İyi dileklerin için teşekkürler Mehmet, daha irileri sana rast gelsin. Teşekkür ederim. Aynen öyle, artık yemli ile uğraşmıyorum, sabırsızlıkla at-çek için bekliyorum Teşekkürler, daha keyifli, güzel ve trofe balıklar size gelir inşallah. Teşekkür ederim, İnşallah İstanbul'a daha irileri gelir o zevkin doyumuna sizde ulaşırsınız. Okuyup zaman ayırıp yorum yazdığınız için teşekkür ederim. Size daha iyileri rast gelsin. Teşekkür ederim, sizlere daha iyileri denk gelsin. Uykulu gözlerle o sözü söylediğim an halen aklımda abi teşekkür ederim, ilk tanışma çok güzel ve keyifli oldu. Sizinde en kötü avınız böyle olur inşallah. Teşekkür ederim, sizlere de daha irileri rast gelsin. Herkese keyifli, eğlenceli avlar diliyorum reeling