değerli doslarım formda açtığım konularda beni tanıyan tanır levrek e olan tutkumu bilir ama şu levrek in bol zamanında kafayı yiyicem kodunu vereceğim silikondan birkaçtane balık aldım ama silikonlarımı kopardıktan sonra türkiyenin her tarafında aramadığımız yer aramadığım internet sitesi kalmadı değerli doslar kıyıda köşede kalmış gören satıldığı yeri biler varsa lütfen yardım şimdiden teşekkürler spro pc super natural bait fısh 8 cm veya 10 cm
Sevgili Mesut o sahteyi texsas rig gibimi kullanıyorsun umarım bulursun sahteyi nasıl kullandığın hakkında bilgilendirirsen sevinirim teşekkürler.
recep abi o silikonu herşekilde kullanıyorum suyun ve havanın durumuna göre 25 gr kurşunlu zoka hava şartlarına göre top arkasına derinliğe göre at çek yapıyorum abi google amcaya bende sordum ama hep var diyenleri arıyoruz kalmadı geleçek diye cevap alıyoruz
abi eğer böyle bir iyilik yaparsan sana ne kadar minnattar kalırım anlatamam hatta ellerinde ne kadar varsa alırım
SPRO PC SUPER NATURAL BAIT FISH 10 cm PAKET İÇERSİNDE 5 ADET BULUNMAKTADIR SPRO PC SUPER NATURAL BAIT FISH 8 cm PAKET İÇERİGİ 5 ADET diye yazıyor varsa sabah haber ederim iletişim bilgilerini özel mesaj atıver
link http://www.ankaraavmarket.com/index.php?route=product/product&path=24_44_216&product_id=2137 link http://www.metinav.com.tr/urundetay.asp?id=13060 stokda var diyor..
Abi aradığın silikon bu mu acaba, sağ üstteki? Eğer buysa iki şey farkettim. 1- Yeni aldığım sahteleri deneyeyim derken bunu bir kere bile suyla buluşturmamış olmam. 2- Temiz kazık yediğim.
BaHsettiğiniz linklerin hepsini ben aradım elimizde kalmadı dediler ithalatçı firmayla görüşmüşler en erken 15 20 güne gelicek diyolar. Fakat vesper nickli üyenin nereyle baglantı kuracagını bilmedigim için yorum yapamıyorum inşallah vardır.
Verilen linklerdeki 5'li paket fiyatına ben bir tane aldım Okan, o da kavga dövüş Adam nuh dedi peygamber demedi. Yurtdışından geldi, başka yerde bulamazsın da dedi. Gerçi bu konuda haklıymış. Çok beğenmiştim bende başka yerde de görmemiştim bunu. İşe yaramaz bi sahte alacağıma o fiyata bunu alırım diye düşündüm aldım. Aslında aldığıma pişman değilim tabii özellikle de bu konuyu gördükten sonra ama göz göre göre bu fiyata satılan ürünü böyle pahalı alınca insan ister istemez sinirleniyor. Aldıktan sonra iki gündür deneyip elim boş döndüğüm levrek avlağına gitmedim hiç. Öyle olunca da kutudan hiç çıkmadı kaldı öyle.
Sevgili Mesut, Sanırım aramış olduğun sahteler aşağıdakinler; Genellikle malzeme alırken çoklu alırım. Takım çantama baktığımda düşündüğüm gibi; yukarıda hazırladıklarımın dışında poşetinde yeterince var. Paylaşmaktan memnuniyet duyarım.(Eğer fotoğraftakiler ise - gamit sahtesi) Daha önce sanırım telefonumu göndermiştim. Tekrar gönderiyorum. Sevgi ve selamlarımla...
İş yapacağını tahmin ederek almıştım, gerçekten kaliteli bir silikon ve modeli tam yemlik kefal. Ama dediğin kadar olacağını bilmiyordum abi. Gözüm gibi bakayım o zaman. Paşalara vereyim silikon kızımı
Aradığınız kadar güzel sahtelermiş,bende buralara bir bakınayım belki elinde kalmış bir bayi bulunur.
harbidende kefal yavrusunu andırıyor 8cm, boyuda tammış yanlız bir fark var,oda Mesut beyin takıldığı mekan bende biraz dan çıkacağım çarşıya,bir bayii var,varsa orda olabilir,belki diyorum haber ederim, şu silikonları denedinmi daha önce:
kadir by hemen hepsini denedim iş yapanlar çok oldu ben daha çok mavi ve beyaz simli tomları kullanıyordum tabi o kodunu verdiğim silkikonuda kullanması da ve yer olarak doğru seçimin yapılmasıda önemli