Merhabalar sevgili dostlar.Sizlere bir arkadaşımın sevgili üstad Sacit bey'in avını yayınlıyorum.Dün güçlü lodos yağmur ,fırtana demeden yollara düşmüş.Rüzgâr muhalefeti vs yıldırmamış abimizi.Dün avlaktan aradığında paşa daha canlı sesindeki mutluluk,herşeye değdiğini gösteriyordu.Onun kadar bende heycanlandım o an. Sanki paşa o an benim ellerimde o şekil yani... Sevgili dostlar paşa kaşık ile alınmış. Sacit abiye afiyet olsun,tuzda levrek yapacaktı.:hungry: Bu da bana gönderdiği paşanın fotoğrafları.
paylaşım için teşekkürler,güzel levro almış abimiz darısı senin oltana nasip olsun bizde ya nasip deyip startı vereceğiz..çok dinlendik bu arada abimizin hoteride şıkmış avrupada yurt dışında avcıların kullandığı hoter bayern halkıda çok takıyor bundan almanya da
Bu güzel av için teşekkürler Sacit abiye.Yorumlar için ayrı,ayrı teşekkürler benden. Bizim oltayada sıragelir elbet bir gün Herkeze rast gelsin.
Baki bu gaz ile artık hafta sonu kalk saat 04;30 filan olur.Nasip hava güzel gösteriyor,suyun bulanıklığı gitmez ise alırız kısmetimiz.reeling