slm arkadaşlar gecen hafta cumartesi günü Çandarlı'da kelimenin tam anlamıyla katliam yaptık fotograflarını cekemedigim için sizlerle paylasamıyorum. kıbrıs takımıyla 3 kişi 12 tane 600 gr. üstünde lüfer aldık ve gece 3:00 - 6:00 arası zokalı takımla 3 kişi 8 tane 1 kilo üzeri ve 6 tane 400 500 gr. civarı levrek aldık hayatımın en bereketli avıydı bu cumartesi yine avlanıcaz inşallah bu sefer fotografları sizinle paylaşabilirim. Yem olarak tuzlanmıs sardalye. Herkese Rastgele...
Vee toplam 18kg üstü yapar 3 kişiyle gerçekten katliam olmuş sirküleri aşmış bu konuyu açılmadan silelim o zaman
dostum katliam yapmak için avlanmıyoz büyük tepkiler toplarsın böle yazdıklarına dikkat ey av limitinide aşmıssınız
Sevgili Hayalet , kıbrıs takımıyla nasıl lüfer yakaladınız? İmza ayarlarınızı yaptıktan sonra bize biraz bahseder misiniz? Rastgele...
istersen önce imza ayarlarını yap...seni bir tanıyalım....sonra da sirküleri oku istersen ....hem hitaptada kusur etmemiş oluruz....
arkadaşım samandıradan sonra 1.5 kulac kol bırakıyosun kolun en altına sıralı baglanmıs 10 tane mustad 5 numara siyah igne araları cok sıkı olacak sekilde ve o ignelere sardalyeyi doluyosun bu sekilde cok rahat lüfer yakalayabilirsin. ayrıca lüfer iğnelerden birini keserse bile diğer iğnelerden kurtulamıyor bu yüzden kacırma olasılıgın az...
Güzel yazılanları okuyoruz demek ki bizim cevaplarımız nerede önce imza ayarları sonra sirküleri okuyalım istersen
usta kendini tatmin etmenin başka yolu yokmu milleti gaza getirecek asparagas konulardan başka bişey bulamadınmı eğlencelik kıbrısa çelikmi sardın yoksa 150 lik misinamı kullanıyosunuz kıbrısta gibi soruları sonra bi ara arkadaşlar zaten sorar
Forumu incelemediğiniz belli. Buradaki insanlar avcı olmanın ötesinde birer doğa dostudurlar. Bu tür kelimeler kullanarak sadece tepki toplayabilirsiniz.
iyi güzel tutmuşsun avınız bereketli olmuş ,fakat kullanmış olduğun katliam yaptık gibi kelimeler forum etiği ve amatör balıkçılık ruhu için ters bir cümledir,bunu bir öğrenelim istersen ,foruma üye oldun ,amatör balıkçısın değil mi sirküler nedir biliyormusun , haaa ilk önce bunu bir oku bakalım nelerden bahsediyor ,sonra imza ayarları yapta sana hitapta kusur etmeyelim ve daha rahat diyologlara girelim
gerçekten bu av burda büyük tepki çeker bence bu konuyu sen kaldır abicm sakın yanlış anlama ama katliam filan tipi kelimeler amatör balıkçılığa yakışmaz iyi akşamlar
Ohamarat arkadaşımız da inşallah doğru yolu bulur.Amacımız onu da kazanmak olsun arkadaşlar.Bu sitede binlerce mesaja ulaşmış arkadaşların ilk mesajlarını gördümde aynen bu arkadaşa gösterdiğimiz tepikiyi gösterip te sonradan nasıl sevdiğimiz abimiz olduklarını gördüm.İnşallah o arkadaşımızı da kazanırız.
Katliam değilde güzel ve bereketli bir av olduğunu yazmış olsaydın sanırım tepki yerine tebrik toplayabilirdin.Elbette sirkülere uymak gerekli zaten en büyük tepkide burdan doğuyor. Amaç kimsenin kalbini kırmak değildir ancak doğayada saygı duyan her amatör balıkçı burdaki saygınlığı en kolay kazanan insan olacaktır düşüncesindeyim. İnşallah bundan sonraki avlarında bereketli geçer ama sirkülere uyman dileğiyle..
Oha marat kusura bakma size arkadaş veya kardeş diyemiyorum balık tutmak ile amatör balık avını sevmek aynı şeyler değil Benden size bir öneri bu güzide forumda bizlerin amatör ruhumuzla nasıl balık avcılığı yaptığımızı bir incele sonra gerçek ve samimi duygularınla aramizdan biri ol bence asıl balık yakalamanın keyfine o zaman vardığını anlayacaksın sanırım. Size kesinlikle aramızda yerin yok demiyorum aksine senin ve senin gibi hırsının esiri olmuş arkadaşlarının kesin aramızda yeri var Hoş gelmedin ve sefa da getirmedin ama formumuzdan birşeyler öğrenmen ve birdahaki sefere hoşluk ve sefa getirmen dileğiyle