[/url][/IMG][/url][/IMG] birkac gündür bozuk giden havanın az düzelmesi ve sevgili kardeşim ve mazemecimiz ayhanın(iskenderun kısmet balıkçılık) taze yem geldi diye aramasıyla hemen gaza geldim zaten serde balıkçılık var 6 paket boru kurdu 2 paket sülünezle savaş kardeşimle hemen yola koyulduk.avlak gene bu sene güzel av veren nato iskelesi,yemek işini hallettikten sonra takımları yemleyip denizle buluşturduk.mükemmel bir hava ,deniz güzel,yem taze balık tutmak için sadece sabretmek geri kalan.hedef balık avlamayı çok sevdigim mırmır ve uzun zamandır kendini göstermeyen cupra ,onun için klasik 3 kollu cupra takımı kullandım.ilk vuruş güzel bir mırmır ve belli aralıklarla hep mırmır.cupra yok nerdelerki acaba.bu arada oscar fc 0.28 misinaya tek igne ve kıstırma kurşunla bir takım hazırladım ve sülünezle yemleyip beklemeye başladım,hedef balık minakop,fazla bekletmedi kasnagın hafif hareketlenmesi misafirin geldiginin işaretiydi ilk minakoptan sonra bir atış daha yaptım ve 1700 gr civarında levrek,akdeniz bana bugün tüm bereketini ve şevkatini gösteriyor.limit altı hicbir balık alıkonulmadı,küçük olan levrek ne yazıkki yakalandıktan sonra iskele bacagına misinayı dolayıp kendi kendine boguldu,küçük balıkları bırakalım zaten büyüyünce biz tutacaz.misinanız saglam igneniz keskin olsun herkese rastgele
gerçekten çok küçük balıklar var hele bir tanesi 3 cm kadar aslında o balık salındığında yaşama sansı pek yok o yüzden iğne boylarımızı ayarlamamız gerekiyor.hiç yakalamamak en iyisi.gerçi söylediğiniz gibi ispendek kazaya uğramış yapacak bir şey yok.
Tebrikler Suat bey Arada kazaya gitmiş olanlar var, herkesin başına gelebilecek olan şeyler. Daha iyileri rastgelsin. Afiyet olsun.
memleketim olan antalyayı terk edicem teknemi alınca, bir tane bile balık cıkmıyor kıyıdan suna bak adam on numara av yapmıs tebrik edeirm afiyet olsun