Aylardır doğru dürüst levrek avı göremiyoruz. Levrekler ne zaman havyardan çıkıp, oltalarımıza, sahtelerimize, silikonlarımıza saldırmaya başlayacak? Deneyimli arkadaşlar açıklarsa sevineceğiz
Mayısın ikinci yarısından itibaren,tedricen artarak haziran ortalarına kadar bir miktar av verecektir. Sevgiler
Ustalara teşekkür ederim. neredeyse her gün avlaktayım, atıp çeke çeke kollarım yoruluyor ama hala hareket yok denizde.
mersindede hiç hareket yok! Lakin sıksık kıyıda olduğum için aydabir sahtayle levrek tutan görüyorum ya da duyuyorum (ocaktan beridir)
Bugün akşam yemeğine balık almak için balıkçıya gittim. Balıkçı ile levrek sohbeti yaparken " Şurada 1 ay sonra levrek falan göremezsin, tek tük çıkar, levreğin zamanı bitiyor" dedi. Burada yapılan yorumlarla tam ters anlamda birşey söyledi. Bu ne anlama geliyor?
Bence "simdi al, sonraya birakirsan bulamazsin" demek, "benden al, baskasina gitme" anlamina geliyor. Yani levregin av mevsimiyle alakali degil de tamamen duygusal. $ € £
levrek den geçtim normal balık yok 2 saat sülünez e balık vurmadıya kayalık bölgede minik balık vursun dedik oda olmadı esasen levrek nisan sonlarına doğru kıyılar.mayıs ayı da levrekli geçer..ama eski düzenki verimi vermez bu aylarda..çıkanlarda ufak olur ekseri..tabi kandırabilinirse o kadar yavru balık ortaya döküldükden sonra ve su berrak durumda ikenn zor.. bundan sonra levro yem bulmada zorlanmaz.dolaysıyla işimiz zor
Kadir Usta, kış boyunca kaç tane levrek kandırabildik te , bundan sonra zor? Sanki av 3 aydır kolaydı da; bundan sonrası zor olsa daha ne kadar zor olabilir?
kasım 15 den sonra aralık ayı ful..% 85 şansım var..mart % 10, nisan 15 den sonra %20, mayıs ayı %35, haziran,temmuz ağustos eylül % 10,ekim %10