Maalesef uzun zamandır İzmir'de kuzey-güney neredeyse denemedik ilçe kalmamasına rağmen sonuçsuz kalan levrek arayışları bizi tekrar yemli avlara yönlendirdi...Levrek olmayınca raporda açamadık bari son 2-3 haftadır tuttuğumuz balıkları raporlayayım dedim... Arada kaçaklarda var Yem olarak sadece sülünes ve mamun kullanıldı...
Dalton çupralarda mevcut aralarda, ama olsun yakalaması çok zevkli kaçakları bile. Tebrikler güzel keyifli avlar yapmışsınız.
Teşekkürler, daha iyileri size rastgelsin... Fotoların altında yazdım kaçaklar da var diye malesef geliyo arada, şurada burada çiftlik patlamış diye duyuyorum özellikle gitmiyorum oralara ama heryere dagılmışlar illaki denk geliyor bizde gelene git demiyoruz tabi
Teşekkürler...Genelde çiftlik kaçkını olanlar sanırım avlanmayı bilmediginden aç kalıyor karınları çöküyor diye tahmin ediyorum ama normallerde öyle bir durum pek olmuyor...
Çok sağolun, İzmir de bi sıkıntı var,acaba havalar bu sene hiç sogumadı gibi bişey ondanmıdır bilmem ama nerdeyse hiç levrek yok,en son eylülde tuttum sanırım daha sonra Aliağa,Çeşmede 4-5 farklı yer,Pamucak,Gümüldür,Mordoğan,Balıklıova,Foça daha biçok yerde atçek yaptık ne bende ne arkadaşlarda levrek gören duyan yok...
tebrikler hocam, söylediğiniz yerlerin bir çoğunda ben de 2 senedir atçek yapıyorum bana 2 senedir hiç denk gelmedi. Size yine geçen sene falan gelmiş, bu aralar biz de av arkadaşımla atçek olayını bırakıp yemliye dönüş yaptık, şimdilik pek hareketlilik yok ama en azından birer ikişer balıkla eve dönüyoruz sıfırdan iyidir Bu arada daha iyileri de rast gelsin
Teşekkür ederim... Genelde gece 1-2 gibi avlakta oluyoruz sabah 10 a kadar falan ama avların neredeyse hepsi gece 3-5 arası, hava aydınlanınca tek tük aldığımız oluyor... İğne maruto, mustadın 496/01 ayarında olanı şimdi tam modelini hatırlayamadım... Çok teşekkürler umarım sizede daha iyileri rastgelir... Ben geçen sene at-çeke başladım agustos sonu eylül ekim güzelde levrekler aldım, daha kış gelmeden bunları tuttuysam kışın şov yaparım diyodum ama sonrası malesef sıfır, artık sıfır çekmekten laf yemeye başladık bi yandan da yemliye dönelim dedik, 3-4 haftadır boşumuz yok, 2 kişi en az 10-12 parça mırmır-çupra alıyoruz. Bu ara güney koyları denerseniz çipralar her hafta daha da irileşmeye başladı kaçaklarda azaldı boş dönmezsiniz... Teşekkürler daha iyileri size rast gelsin...