Birol yayınlamış sahteleri bari bende açayım. Buyurun efenim aşağıda levrek için almış olduğum sahteler. Sizlerinde önerilerinize açığım tabii ki. Bu arada fotoğraflarda olmayan 3 R2S su üstü sahtem var onlara da bir adet Ima popkey ve Ima salt skimmer eklemeyi düşünüyorum. Sol aşağı doğru 1. Duel HARDCORE MINNOW 130F HOKS 2. Duel HARDCORE MINNOW 110F PHRH 3. Rapala Max Rap 13 FHC 4. Rapala Max Rap 11 FAYU 5. Rapala Max Rap 11 FB Siyah Noktalı Sağ Aşağı Doğru 1. Daiwa Saltiga Halfbeak 12.5 cm (Japon) 2. Daiwa Saltiga Laser Sardine 12.5 cm (Japon) 3. Daiwa Saltiga Flounder-Sardine 12 cm (Avrupa) 4. Daiwa Saltiga Trans-Sardine 12 cm (Avrupa)
Gerçekten güzel ve bilinçli seçimler yapmışsın Emir..12,5 halfbeak ile ilgili nereden edindiğine dair özelden yazabilirsen memnun olurum..benim için önemli bir parça ama bulamadım henüz....
Yukarıdaki ince sahteler Uluç'un. Buna o cevap versin. Ben bugün elime ulaşan "heddon zara super spook" sahtelerimi Uluç'a göstermek için alttaki fotoğrafı ekledim
Voltran voltran voltran Özelden yolladım Deniz bey. Teşekkür ederim. Güzel temennizleriniz için. Evet Brol kardeşim bol trofeli avlara imza atarız umarım. Amiiin Ne diyyim güzel temennilerin için teşekkür ederim.
uluç sahtelerin hepsi güzel görünüyor güzel avlarda kullanırsın inşallah bende merak saldım levrek işine sahte konusunda biraz fikir verirsin avın daim olsun iyi avlar
Umarım güzel avlar yakalarız gerçekten. Yok yok kıymak lazım yoksa balık tutamayız. Ne demek Kemal abi her zaman yardımcı olmaya hazırız. Güzel temennilerin için teşekkür ederim.