herkesin kurban bayramı mübarek olsun bir haftadır bu videodaki malzemeyi aradım, ama yok türkiyedeidk sadece ebayda var.. 1 yards (94cm ) 10 dolar + kargo.. 2 li seti biraz daha cazip lakin.. yinede çok para plastik örgülü boru için benzer şekilde malzemeyi, elyaflı halatlar ın içinden çıkardım..ve sahteyi yaptım.. oldumu eldeki malzemeye göre gayet oldu onu ve diğerlerini bir kaç gün içinde yayınlıyacağım..şeffaf çeşme hortumundan ilginç bir sahte yaptım ama :thumb: ve ayakkabı bağından vs vs sahteler bu arada benim biraz tavuk horoz, tavuz kuşu tüyü bulmam lazım..onları arıyorum şuanda videodaki sahte 5 yıldızlık bir çalışma,üstelik 7dk da bitirebiliniyormuş iyi seyirler.. video : http://www.youtube.com/watch?v=5YmaaTtrPbc
evet bu bir fly sahtesi ama bunu spinde de kullanabiliriz 10 gr 20gr lık kurşun ara beden..yahut şamandıra top ile..sonuçda sadece çekiyoruz..ha fly ha spin
Güzel ama bence biraz modifiye edilmeli İğneyi sirttan çikarmak lazim ve biraz daha uzun pala bir iğne kullanmak lazim hatta palasinda kurşunlu jigheatlardan kullanip yapmak lazim ve kadir abinin plastik gagasini montelebilirse bence muhteşem bir sahte olur