Öncelikle herkese merhabalar,ben bodrum camel beach sahilinde avlanıyorum.Orası için şeffaf şamandıra ile silikon sahte atmak istiyorum(galiba sert sahtelerde aksiyon verilemediğinden şamandıra ile pek fazla verim alınamıyor)Bana levrek için önerebileceğiniz silikon sahte markaları varmı?Birde şu sert sahteleri almayı düşünüyorum sizce iyimi: Gece için: DUEL HARDCORE MİNNOW HOKS 11 CM Maria Tight Slalom 80 mm POH Gündüz için: RIVER2SEA BUBBLE WALKER 80 HC-04 RIVER2SEA ROVER 98 G15R Teşekkürler,
abisi levrek için ragot kullanacaksın,seçtiğin sahtelere gelince su üstüler tamam, sanırım sen yeni başlıyorsun,maria poh dibe dalan sahte,ilmini bilmessen taktırırsın taşa onca paranı suya gömersin,o sahte hava karardıkdan sonra işlevini gösterir,senin yaşın gece tek başına takılmak için biraz küçük bu sahteleri daha randımanlı kullanman için spin kamış spin makinan varmı? benim sana daha hesaplı sahte tavsiyem olacak, hd13 http://www.avmarketi.com/asp/product/13334/RIVER2SEA-TRIHO-MINNOW-120F
Gece gitme sorunum Yok o kadar ev zaten plaja yakın yada olmadı burda balık tutmayı seven bikaç abi ile gideriz.Plaj sırf kum olduğundan pek takılma sorunu olmaz heralde.Makina kamışı da bugün yarın şiparis edicem onda bu sahtelere uygun önerin nedir? Birde ragotların hangi renkleri daha iyidir sizce ?boy olarak ya 85 ya 65mm alırım(kıyıya) TEŞEKKÜRLER,
spin kamış ve makine almadan önce detaylı bilgi toplamanı öneririm.kamış ve makine ağırlığı yem aksiyonunda çok büyük önem arz eder.benim sana tavsiyem okuma 180gr ağırlığındaki kamışı ve yine okuma trio model makine ile işe başlamandır