levrek sırtı için takım yardımı

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında mmm09 tarafından paylaşıldı.

1. mmm09

mmm09 MUTLU

tekneden sırtı için gerekli malzeme, olta ve yem tipi hakkında bilgi lütfen:confused:

2. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Hoşgeldiniz, bizlerde iyiyiz.

3. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

:D :D :D tanışsak nasıl olur? ondan sonrada bütün bilgileri forumda bolbol tartışmışızdır halende tartışırız :D:D:D

4. mmm09

mmm09 MUTLU

pardon herkese selam aydınlıyım ismim mutlu yeni tekne aldım ve kendime özgü bir takım yapmak istiyorum onun için herkesin fikrine ihtiyacım
    şimdiden teşekkürler

5. m_cumur

m_cumur Mustafa

Favori Kamış:
    oyster
    En İyi Avı:
    gelincik
    tanımadıklarına yardım etmiyo bizim üyeler... tanışınca çok dayak yersin çoook :D

6. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Selam Mutlu, yeni teknen hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Aydın'lı olduğundan yola çıkarak Ege'de avlanacağını düşünüyorum, surtı çekmek istediğin hedef balık nedir?

Tekne ve sırtı avlarıyla ilgili fazla fikrim yok, ama detaylar meydana çıkınca, tecrübeli arkadaşlar seve seve yardımcı olacaklardır. :)

7. mmm09

mmm09 MUTLU

teşekkür ederim genel olarak levrek

8. mesapo

mesapo salih polat

mutlu bey o kadar sitem edip birde yardımcı olmadılar ,çok acımasızlar vallahi,hepsine en büyük balıklar vursun oltalarınıda kop........ sın.şimdi merak etsinler bakalım ne dedim diye,aslında bende aynı soruyu soracağım şaka bir tarafa .
    tekneden karadenizde levrek avı için kaşıkmı önerirsiniz yoksa sahte balıkmı
    balık öneriyorsanız model ,marka ,seri no ve takım şekli hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum hepinize rastgele,saygılar