Levrek Sırtısı

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında Pascal33 tarafından paylaşıldı.

1. Pascal33

Pascal33 Bora

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70 Spin Kamış
    Favori Makine:
    shimano technium 3000 sfc
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg
    Arkadaşlar tekneden balık avcılığında çok yeniyim birkaç sorum olacaktı.Bulunduğum bölgede levrek şu anda yoğun bir şekilde bulunuyor,Aralık ve Ocak aylarında üst seviyeye ulaşacak,avlanmak istediğim mekan 1m-4m arası küçük bir liman ancak sezonda çok başarılı av veriyor,bilhassa canlı isparozlarla,
    Heveslenip iki tane sırtı takımı aldım ama ağırlıklarıyla ilgili soru işaretleri var birinde 50gr diğerinde 100 gram ağırlık var 1-4 m arası fazla olurmu ilk günden takımları takmak istemiyorum her ne kadar kumluk bir alan olsa da :) inceleyip fikir verirseniz sevinirim.

http://www.avmarketi.com/asp/product/146116/SEAFARI-LEVREK-SIRTI-TAKIMI

http://www.avmarketi.com/asp/product/146133/SEAFARI-4-KOSTEKLI-SIRTI-TAKIMI

Son sorum ise at çek için nasıl bir kamış makina misine kombinasyonu önerirsiniz,silikon yem çok iyi sonuç veriyor,sadece levrek avında kullanacağım.
    Teşekkürler

2. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Özellikle 4 lü takımla şansın olabilir. Ama çok yavaş ve gürültüsüz bir seyir yapman lazım. Sırf şu Levrek sırtısı için Elektrikli motorlu bir bot bile düşünmüştüm. Rastgele.

3. Pascal33

Pascal33 Bora

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70 Spin Kamış
    Favori Makine:
    shimano technium 3000 sfc
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg
    Teşekkürler bende 9 luk pancar var hava soğutmalı olduğu için çok ses yapıyor cyrr

Balığın ürkmemesi için Kaç metre geriden çeksem iyi olur acaba bir de 100 gram kurşun takımı çok dibe değdirir mi?

4. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX spinning
    Favori Makine:
    D.A.M QUICK SLR SPIN 530 FD
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    20_25 metre geriden gelmeli akıntıdan ve tekneden ürkmemesi için ama bu kadar mesafede olunca ister istemez rapalan dibe gider.Başka sahteler temin edebilirsen yararına olur.Ama bu benim görüşüm tabikii...

5. cimini

cimini .

tek silikon yemli takım için bence ağırlığa gerek yok. hele de 4 metre derinlikte sırtı çekeceksen. diğer 4 köstekli takımın pek işe yarayacağını sanmıyorum. fırdöndü ile maket balık arasında neredeyse 8 metre mesafe var.
    sen kendin güzel bi misina alıp, bi fırdöndü takıp 2 kulaç geriye bi silikon taksan daha iyi olur. hem silikon ucuz olduğu için bol bol al hava durumuna deniz durumuna göre değiştirirsin.