Levrek için hazırladığım takımlar. İlk defa gideceğim. tam bilgim olmasada forumdan gördüğüm okuduğum kadarıyla yapacağım =) Fosforlu şamadıra + 0.25 krokodil misina + 6.5cm fosforlu silikon Buda Farklı bir silikon beyaz renk Buda El oltası çubuk dikip misinayı tepesine bağlayıp zil takacam. Buda Balzerin bi hazır kancası Nasıl kullanacağımı bilmiyorum. kösteğin boyu 70cm , 0.28cm , 6.8kg, kanca no2 Sazan için aldım ama 70cm köstek uzunluğu var. Nasıl kullanacam bilmiyorum. En sonunda kesip el oltama takacam onu
sewgili kardeşim nette bi sorun var sanırım resimler yarım yarım çıkıyor... paylaşım için eline sağlık şimdiden .. birazdan açılınca net olarak görücem
bu olta takımıyla ne levrek gelir ne sazan.. öncelikle nerde avlanıcaksın karada mı tekneden mi? tatlı sudamı tuzlu sudamı?
Yaşına göre büyük konuşuyorsun BERK. Sazan olarak seni bile tutabilirim o takımlarla =) Merak etme. 18 yaşından küçüklerle muhattap olmuyorum kusura bakma.
Ben daha önce denemedim ama kullananlar genelde şeffaf şmadıra kullanıyorlar. içine su doldurabildiğin seffaf şamadıralardan. birde şamandıradan sonra kösteği epey uzun tutman gerektiğini düşünüyorum. Ben o silikonların kafasına 5-10grlık jig head takıyorum. suyun altından daha iyi aksiyon veriyor. tavsiye ederim. rasgele
Silikonu Ağır bi topa bağlayıp at çek yaparak levrek alabilirsin , Kısa pala iğnelerede Sülinez yada teke yada boru kurdu takarak karagöz mırmır levrek Eşkina alabilirsin RASTGELE..
Ordaki top ağır zaten. Kısa pala beyaz iğne kullanacağım. Yem olarakta teke ve sazana attığım şu pis kokulu yem var Onuda bi arkadaş tavsiye etti almış kendisi.
silikon takımları bağladıgın beden kısa gibi geldi bana buradan yanlış görünüyor olabilir ama 1.5 metreye yakın tutsan daha iyi olur zira şamandıran çok iri. balığı ürkütebilir. seffaf ağırlığına göre yüzebilir yada yarı batar olan lineaeffenin yüzme aksiyonu daha iyi sibrillon kullanabilirsin
Yok kısa değil =) 2 kulaç neredeyse boyu. Saat 4 de yolculuk var. Mekana gidecem Resimleri Yarına atarım inşallah =)=)