şimdi öncelikle levreği ben tutmadım ben çupra için yengeç aramaya gittim spin oltasıda kalmış annem biliyor atmasını çekmesinin öğretmiştim ilk önce sahte pugacvhevs di sonra değiştirmiş annem sasukeyle değiştirmiş ben yengeç arıyorum şuan zaten annem at çek yapıyo takip almış levrekten 3.atışında levrek takıldı aldı çekti gerçekten bi bravoyu hakkediyo zannediyorum. neyse berk berk diye bağırmaya başladı diyorum ne oluyor ben yengeç yakalamaya çalışıyorum bi baktım ana levrek vay dedim neyse kanca iyi girmiş balığa çıkacak gibi değildi zaten bırakacak değildim zaten bırakıcaklarımı bıraktım annem alalım diyince bende kıramadım sonrasında yengeçleri toladım annem dediki buraya at,bende at,ya böle bişey mi olur atar atmaz çupra geldi ne şans arkadaş...:thumb: :thumb: hava=rüzgar 0,dalga az,berrak su derinlik=3-4metre ima sasuke reppa 120*105 hepsi 600gr geldi... belki trofe değil ama bizi hiç olmadığımız kadar sevindirdikmrsparkle mrsparkle
diğer levreğin salınma videosu http://www.dailymotion.com/video/x2tfyhm_levrek-bodrum-avi-yavru_sport