Levrek Ustalarına

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında hakanpandar tarafından paylaşıldı.

1. hakanpandar

hakanpandar Hakan Pandar

Favori Kamış:
    Okuma Safina-x 270cm
    Favori Makine:
    OKUMA SAFİNA PRO SPA-25
    Okuma Safina 270 - 10-35 gr kamış : http://www.avmarketi.com/asp/product/18398/Okuma-Safina-X-42729-spin-kamis-270cm-10-35GR ve
    Okuma avenger AV55 makina : http://www.balikmarketim.com/?urun-38074-OKUMA-AVENGER-AV-55-A-OLTA-MAKiNESi.html

bu kamış ve makine kıyıdan levrek için ne kadar işime yarar.

Balık avında çok yeni olduğum için özellikle ustalardan bu kamışın 2-3 kiloluk bir balıkta kırılıp kırılmayacağı hususunda ve makinenin yeterli olup olmadığı konusunda yardım bekliyorum..

Saygılarımla...

2. hakanpandar

hakanpandar Hakan Pandar

Favori Kamış:
    Okuma Safina-x 270cm
    Favori Makine:
    OKUMA SAFİNA PRO SPA-25
  3. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Yiyiciyim :)
    Merhaba. Levreği yemli mi avlayacaksınız yoksa sahte balıkla mı? Kamış sahte balık için uygun ama makine sahte balıkla levrek avı için bence uygun değil. 30' luk hatta mümkünse 25' lik bi makine daha uygun olur.

4. hakanpandar

hakanpandar Hakan Pandar

Favori Kamış:
    Okuma Safina-x 270cm
    Favori Makine:
    OKUMA SAFİNA PRO SPA-25
    Kısmet olursa sahte ile denemek istiyorum. Genelde mudanya da kaşıkla avlanıyorlar. Ve işin ilginci kimse bu tarz kamış ve ufak makine kullanmıyor.
    Aslında ufak makine de var (http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=45767) fakat çapari ile istavrit avlarken bile balık 8-10 tane oldu mu zorlanıyor gibi geliyor. güzel bir levrek geldiğinde ne yapar diye tereddütlerim vardı ama siz böyle dedikten sonra rahatla denerim.

5. hakanpandar

hakanpandar Hakan Pandar

Favori Kamış:
    Okuma Safina-x 270cm
    Favori Makine:
    OKUMA SAFİNA PRO SPA-25
    Bu mesajımda fazlalık olacak ama üye girişi yapmadan foruma baktığımda açtığım bu konudaki sadece ilk mesajımdaki ilk link gözüküyor. 1. mesajımdaki 2. link ve 2. ve 3 . mesajlarımdaki linkler çıkmıyor. Üye girişi yapmadan konuyu okuyan arkadaşlardan ricam linkler gözüküyormu ?

6. kahya

kahya atıl şenkahya

Favori Kamış:
    major craft crostage 902 M cormoran 210 bull fighter, cormoran 210 red master
    Favori Makine:
    shimano exsence 3000,shimano exsence 4000hgm, penn battle 6000.
    En İyi Avı:
    5,300 kg levrek
    küçük makina ki bendeki 2000 lik avocetII trofe levrekleri kıyıya getiriyor.
    önemli balıkla mücadelede kalama ayarını güzel kontrol etmek.
    ne kadar ince misina ve küçük makina o kadar uzun avlanma. yeri geliyer 8 - 9 saat at çek yapıyoruz.
    rastgelsin.

7. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    2-3 kiloluk balıkla mücadele esnasında en dandik kamışda kolay kolay kırılmaz ama balığı tartıp kaldırmaya başlarsan işler değişir. Ben kilolukları bile zorunda değilsem kaldırmıyorum. Ki kamışıma fazlasıylada güvendiğim halde. Kaldırırken balığı düşürme ihtimalinde fazla.

8. hakanpandar

hakanpandar Hakan Pandar

Favori Kamış:
    Okuma Safina-x 270cm
    Favori Makine:
    OKUMA SAFİNA PRO SPA-25
    İlgilenen herkese teşekkürler. Birde bu takıma uygun bir misina önerisinde bulunabilirmisiniz.