Merhaba Arkadaşlarım Ben Sitenize Yeni Üye oldum Öncelikle Selamlar herkese Size bu hafta içinde avladıgım balıkların fotograflarını ve avlak bölgesini koymak istedim umarım hoşunuza gider . Şimdiden Saygılar herkese Arkadaşlar Resimleri nasıl yükleyecegime dair bilgi verirseniz bulamadım yüklenecek yeri kusura bakmayın
Seyit aramıza hoş geldin kardeşim.Ben Antalya da yaşıyorum fakat bir sebepten ötürü bi süreliğine ne yazıkki İstanbul'dayım.Döndüğüm de ben de.Raporlarıma kaldığım yerden devam edecem inşallahSenden ricaam av raporunun sadece resimlerini koyman değil birde o avın hikayesini nasıl başladığını ne oltası kullandığını balığı çekerken neler yaptığını da anlatmandır.Her şey gönlünce olsun.
Gördüğünüz LEvrekler canlı olarak tutulmuş ve geri salınmıştır biri 400 gr gelmekte idi digeri 800 civarında [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][/IMG]
hem saldım diye yazmışsın,saldığın dan daha küçüklerini mutfak masasına dizmişsin,,hangisine inanalım? ayrıca baracuda nın avlanma limiti ne kadar biliyormusun? kaç kişi yaptı bu avları..?
Evet SAldım LEvrekleri ve O mutfak masasında duran en ufak balık LEvrek degil KEfal Dikkatli bakmanı isterim Ben 1 kilonun altında levrek almam ve O baracudalar ise hepsi 60cm üzerinde ki benim bildigim boyutta 50 cm üzeri yanlış mı biliyorum ? Bu Avıda 2 kişi Yaptık
baracuda 60cm 1 adet kişi başı.. bir tanesinin kefal olduğunu biliyorum kefali burnundan tanırım ,kefalin arkasındaki balıklar 1 kilo gelmez 400gr ile 500gr arası..tepsi içindekiler için emin deyilim salmak istediğin balığı niçin kovaya atıyorsun..üstelik 2 adet balık var ayak ile ölçtüğün levrek kilo ya oynar ayak no: 43 farz edelim.ortalama uzunluğu 31:5 cm bir 18.5cm de geri kalan bölüme eklersek =50cm eder.işte 1kilo veya civarı bunları boşver.. tavsiyem çok balık tutarsanda yayınlama,koy 2 resim bitir işi.. böyle balık avı yaparsan gösterirsen,özel mesajlar gelmiye başlar..avlak yerin neresi vs diye.. ben bilerek yayınlarımıyorum 1den fazla tutduğum balıkları rasgele
Öncelikle hoşgeldin. Çok başarılı bir av olmuş. Ancak görebildiğim fotolarda (hepsini iş yeri bilgisayarı göstermiyor) mutfak tezgahında duran en alttan 2. ve 3. balık kesinlikle 1 kilo değil Ben yakalamıştım 32 cm levrek. Aşağı yukarı bunlarla aynı veya benimki birkaç cm daha büyüktü ve balli abimin yazdığına göre 500 gr'ı biraz geçikti. Bence bu balıklarda 500 gr civarı. Söylediğinle yaptığın arasında bir tezat oluşuyor ve güvenilirliğin azalıyor. Eleştirmek için yazmıyorum. Tuttuğunuz balıklar belli ki limit üzeri ve 5 kg ya gelir ya gelmez, zaten avı da 2 kişi yapmışsınız. Limit dahilinde bir av, keşke 1 kg altını almam falan yazmasaydın. Tek eleştirim bu konuda. Zevkli güzel avlar dilerim.
Birdahakine öyle yaparım o zaman abilerim sizdebeni yanlış anlamayın ben hep balık tutmaya yani toplamaya gitmiyorum o manada söyledim o tezgahtaki levrekler ise 3 aileyi doyurdu herkes nasiplendi diger 2 adet saldıgım levrekler ise sadece zevk içindi çunki dolapta balık vardı bende salma geregi duydum ama o 2 levrek 500 grın üzerinde idi öyle hatırlıyorum ama bundan sonra daha dikkatli olurum zaten antalyada belli yerler var levrek tutulacak bende oralarda avlarım bizim kimseden gizlimiz saklımız yoktur sonuçta deniz ana herkese ayrı ayrı kısmet verir