sizlerin sayesinde foçaya geldiğimden beri ilk levreğimi yakaladım forumdaki bilgilerin çok faydası oldu. hem bilgilerimi tazeledim hemde yeni şeyler öğrendim. aklıma gelmişken levreği ip misina ile yakaladım çok rahat aldım hiç zorlanmadım.SELAMLAR.(18 EYLÜL 2008)
İp misina ile levrek konusunda başarılı olan bir hobici duymak hoş oldu... Biz de bu konuyı malzemeler/misinalarda hararetle tartışıyorduk bu aralar... Ben de bayramda denemeyi düşünüyorum 0.10 luk ip ile .. Sizin kullandığınız ip misinanın kalınlığı ve rengi nedir? sahte balıkla mı kullandınız ? Ayrıca levreğin gramajı ne kadar ? Bilgilendirirseniz okumak isteriz
Mehmet ali bey.Kullandığınız yem, takım, şehir avlak, balık boyutu vs.hakkında bilgi verseniz daha aydınlatıcı olacak.Misina kalınlığıda önemli tabi
Makinama Sarili Ipmisina Açik Kül Rengi 0,25'lik Ve Kamişla Ileryali Kontrollü Birakma Yapmiştim Denedim Ve Başardim Işallah Daha Iyilerini Yakalarsiniz Selamlar
aklıma gelmişken daha bilgisayar kullanmayı beceremiyorum yardımla anca bukadar oluyor kusura bakmayın yani fotoğraflama ve fotoğraf koyma benim için hayal
denedim oldu balıkta bilgi tecrübe en önemlisi şans ... bendeki şans faktörü sanırım yem serbestti yani kurşunsuz
kuzen ilerya - anarya var ya onun tersi ileri doğru demek muhtemelen foça gezisinde alacağın alkol cinsini düşündüğünden olsa gerek hatırlamıyosun. nerden salsan olur gördün işte
KOntrollü takım denince aklıma gezer kurşunlu bırakma geliyor. Büyük ihtimal gezer kurşunlu bırakmadır. Yemin 2 kulaç arkasına bir fırdöndü, gezer kurşun isteğe göre 2-5 kulaç arkasına 1 fırdöndü daha. Bu şekilde diye hatırlıyorum.
Ya bu kefal öyle gıcık bi balıkki Takıyorum salıyorum suya.Kurşun olmayınca roket gibi kıyıya geliyo.Misinada ince olunca yorulmuyoda Yar bana bi çare medettt Ben sana levrek avlağımı tarif edeyim dicem ama namık fotosuyla koydu ortaya Gel beraber avlayalım.Görende tatlı suda avlanıyon sanar Merak ettim
dimi 1 levrek tutuldu diye şimdi bütün ağcılar oraya toplanır,dinamiti kapan koşar bu avda avlak söylemenin ne gibi bi sakıncası var merak ettim Serdar kardeşim