selam balık dostlarım ve balık ustalarım benim ufak bir sorum olacak.levrek için silikon için aşağıda resimdeki iğneyi nasıl ve nerden bulabilirim.şimdiden teşekkürler. Uploaded with ImageShack.us
Selam, Offset igne olarak aratın. Asagidaki adreste var mesela (siteyi tanimiyorum , arayinca ilk bu cikti karsima) http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=33992
Resimdeki iğne owner marka iğne çeşitlerindendir. Genel olarak Texas Olta (Texas Rig) düzeninde kullanılmaktadır. Özellikle tatlı su avında etkili bir yöntem olmakla beraber deniz balıkçılığındada kullanıma uygundur. Özellikle kıyıdan levrek avında kullanılır. Ağaçlık, çalılık veya taşlık avlaklarda oltanın takılmasını önleyen bir sistem olarakta kullanılır. Bu malzemeleri Alamatra balıkçılıkta bulabilirsin. (internet sitesi balıkmarketim.com) telefon ilede sana yardımcı olacaktır. Ama sanırım sen Tekirdağ'dasın onun için sana sadece internet sitesi adresi verebiliyorum online alışveriş için. Owner marka, model 5133-121 , no 2/0, isteğe bağlı olarak iğne numarasını küçültebilirsin. Sahte olarakta Virax silikonları tavsiye ederim. İyi avlar.....
Genel olarak Texas Olta (Texas Rig) düzeninde kullanılmaktadır. evet arkadaşım bende texas oltada kullanmak için arıyorum zaten.hepinize teşekkürler.