Merhabalar ben genellikle avcılar ambarlı sahilinde avlanıyorum bu bölgede levrek varmıdır? Yakalama şansımız varmıdır? Lüfer çinekop sarıkanat zargana istavrit v.s. yakalanıyor hatta geçen pazar bir arkadaş menekşeye doğru olan kumluk alanda kalkan yakalamış güncel av raporlarında yazıyordu.Her balık çıkıyorda levrek niye olmasın dedim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Selam dostum gürpınara sabah saat 5 gibi gitmeyi düşünüyorum ama hiç levrek alanı duymadım yada ben bilmiyorum sence nereyi önerirsin nereye gitmeliyim silikonmu yoksa rapalamı denemeliyim. elimde şeffaf simli beyaz kırmızı beyaz vb silikon,rapala olarakta river2sea bubble 80 var diğer rapalamda bubble walker 80 popper mavi parçalı siyah sırt alt yeşil kuyruk beyaz tüylü ne öneririsin bu arada açık bir davet gelmek isteyen olursa ufak bir org düzenleyeiliriz kendi aramızda ismim mert
Haftasonu bi sahte alıp deneme yapıyim bakalım gürpınarda varsa burdada vardır.Ama merak ettiğim forumda bu bölgede avlananların görüşleri...