Levrek Yardım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında yakuppolat tarafından paylaşıldı.

1. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Merhabalar ben genellikle avcılar ambarlı sahilinde avlanıyorum bu bölgede levrek varmıdır? Yakalama şansımız varmıdır? Lüfer çinekop sarıkanat zargana istavrit v.s. yakalanıyor hatta geçen pazar bir arkadaş menekşeye doğru olan kumluk alanda kalkan yakalamış güncel av raporlarında yazıyordu.Her balık çıkıyorda levrek niye olmasın dedim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

2. avciibo1985

avciibo1985 ibrahim

Favori Kamış:
    LINEeAFLE surf
    Favori Makine:
    okuma traventine65 surf okumacompressa cp 65 surf okuma compressa cp 80
    En İyi Avı:
    hangisini yazayım
    olmazmı abı yaa vr tbı gürpınarda guzel levrek yapıo pek fark yok bence oradada ypar

3. atcek

atcek ibrahim

Selam dostum gürpınara sabah saat 5 gibi gitmeyi düşünüyorum ama hiç levrek alanı duymadım yada ben bilmiyorum sence nereyi önerirsin nereye gitmeliyim silikonmu yoksa rapalamı denemeliyim.

elimde şeffaf simli beyaz kırmızı beyaz vb silikon,rapala olarakta river2sea bubble 80 var diğer rapalamda bubble walker 80 popper mavi parçalı siyah sırt alt yeşil kuyruk beyaz tüylü

ne öneririsin bu arada açık bir davet gelmek isteyen olursa ufak bir org düzenleyeiliriz kendi aramızda ismim mert

4. atcek

atcek ibrahim

kimse yokmu forumda

5. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Haftasonu bi sahte alıp deneme yapıyim bakalım gürpınarda varsa burdada vardır.Ama merak ettiğim forumda bu bölgede avlananların görüşleri...