slm. 3 gundur yenı bır mera kesfettım.aynı saatlerde suya gırıyorum ve harıka levrekler 3 gundur burada sureklı ızlıyorum nasıl yemlenıyorlar nasıl gızlenıyorlar nasıl sese tepkı verıyorlar acıktan sıga dogru gelırsemmı daha rahat gorurum nasıl urkutmeden yaklasırım dıyerek onlarla oynuyorum henuz zıpkın atmadım. en son sudan cıkmaya nıyetledıgımde erıstelerın arasından bır tanesı cıktı ınanın padısah vahdettının tahta cıkısını gormustur.abartısız 10 kg.o ne muhtesem gorunus o ne salınma.bır an goz goze geldık umursamadan dondu arkasını salına salına uzaklastı. Acaba dıyorum zıpkınla suya girdigimde bunlar anlayıpta hıc ortaya cıkmıyorlarmı)) soz en kısa zamanda o vahdettını gorenı zıpkına takıp sızede resmını gosterecegım
Aman abi yerin kulağı vardır fazla dillendirmeden hallet olayı Bence mümkünse o merayı da kimseyle paylaşma derim sonra padişahın imparatorluğunu yıkarlar maazallah Fotolarını merakla bekliyoruz....
bende kaç yıldır o levreği arıyordum. demek senin oraya kaçmış. sen yeri söyle burda çoluk çocuğu bırakıp kaçmış oralara. çocuklar sefil olmuşlar baba diye ben pazar sabahı ordayım sevaptır....
merayı kımseye soylermıyım hıc 1.5 senedir kımse bana sumuklunun yerını bıle soylemedı.Ayı misali ensemız kalınlastı kendı işimizi kendımız gorerek
Ah be.Öyle bi yeri bir bulsamBoşver sen oraya dalma.Sabah git bırakma yap.Oltayla çakmak ayrı bi zevkli olur o
ıııhhhh onu suyun altında gorerek takıp ederek oynayarak zıpkınımın ucuna almak daha zevklı gelecek gıbı
öyle balığa makarasız zıpkınla atış yapmak gibi bir gaflette bulunmazsın inşallah.zıpkınınada balığada yazık olur.mümkünse ya özüne ya gözüne demişler.kulak arkası veya omurgaya sağlam tek atış.nasibin bol olsun.rasgele
evet, zıpkından ürkerler genelde, tehlikeli bir şey olduğunu sezerler ve teknik iyi değilse zıpkınlı avcıya göstermezler kendilerini, zıpkınsız girdiğinde de dalga geçer gibi kumda eşelenir seninle oynaşırlar gözüne baka baka. şaka maka cidden zıpkınsız girildiğinde daha çok ve iri balık görülebiliyor. nereden mi biliyorum? tekniğim zayıf
gunaydın. yakısıklı yakalanmadımı daha resmını goremıyecekmıyız bu yakısıklının hadı sabırsızlıkla beklıyoruz.yakalandıda bızım mı haberımız yok yoksa
padişah levrek slm bugun sabah 7 den saat 11 e kadar merada suda kalmama rağmen levreği goremedım.buyuk ıhtımalle o tahtına ogleden sonra saat 14 ıla 16 arasında gelıp resmı gecıt yapıyor. onun yerıne aldıgım 2 adet kefalın resmını yayınlıyorum.ırı olana levrek gorunumlu kefal adını verdım.hergoren levrekmı o dıye soruyordu satın almak ıcın
Katılıyorum, zıpkınla olmuyorsa oltayla da deneyin bence de... Şöyle çift iğneli takıma takacaksın bütün yemlik balığı, o zaman belki tahtı sallanır kralın Bu arada kefal de tomruk gibi maşallah
bak bu sefer hakketten geliyorum sabah ordayım ver şu ispendineklerin babasının adresini sefil oldular burda