levrek ?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında balık kurdu tarafından paylaşıldı.

1. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    ..............

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 17 Mayıs 2011
  2. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

merhaba

forumda bol miktarda bilgi mevcut.

bu konu içerisinde bir arkadaşımız anlatıyordu sanırım.

3. mahir türköz

mahir türköz

Favori Kamış:
    olta.zıpkın
    tuzla da tekne ile ustalar alıyorlar.geçen cuma 5 kilo nu üzerinde bir tane almışlardı.Levrek uzun oltaya (lüfer) atlamış. Tabi yerleriide bilmeniz gerekiyor.Ben yine de bizim oradaki tarifini vereyim.

Deniz harp okulunun Batı tarafındaki büyük koyda yani manastır koyunun kamil bey adası (ki aslında yarım adadır) ile Dardagan diye tabir edilen kayalıklara doğru tüm kıyı.

Ayrıca DH.okulunun mendereğine yakında 1,5-2 kg.karagözler çıkıyor.Ben şahsen teknemde olmasına rağmen hiç gitmedin fakat bilgiler bunlar .işinize yarar ise bol şans.

Son düzenleme: 19 Kasım 2008
  4. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    hmm tuzla demek bunu öğrendiğim iyi oldu gerçi ben levrek tutucak kadar iyi diğilim ama kaya kurduyla şansa tutmuştum bi kere :D ama karagözler ilgimi çekti şimdi:)

5. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    ilgin için çok teşekürler üstadım,bu bilgileri degerlendiricem

6. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    Arkadaşlar ben Tuzla' da yaşıyorum bahsettiiniz yerde ara ara çok iri levrekler çıkar ama inanın binde bir.. Ayrıca o bölgede tekne yada kıyıdan avlanmaya izin yok askerler anında anonsla sizi bölgeden çıkartıyorlar şuan net bir bilgim yok ama Tuzla açıkları geçen haftalarda çok iyi lüfer veriyordu uzun olta ile..Bahsi geçen avlağın dışında pek canlı değildir Tuzla.. Bir tanıdığım dalış yapar ondan aldığım bilgiler dalış esnasında yazdan beri hiç levrek görmediği, fakat çok iri eşkinalar vurdu ve sağlam bir baltabaş karagöz çıkardı, yine yarım kilo üzeri mırmırlardan da bahsetti ama kıyı balıkçılığı için çok verimli değildir Tuzla..hepimize rastgele