Degerli arkadaşlarım.....paylaşımlarımızın önceligini balık avı ile ilgili..bilgi..av anıları..resimler..oluştursada..biraz düşünüldügünde..gerçekten önemli konulardavar..mesela Sinan ( hürgeneral) kardeşimizin açtıgı ( TROL ) konusu..lütfen bu konuya denizlerimizdeki gelecegimiz açısından..biraz daha hassasiyet göstermenizi rica ediyorum.....tahmin edeceginiz gibi bu yazıyı hemen resmin altına ve buraya yazmamın nedeni....TROL..konusuna birazdaha dikkatinizi çekmekti...ve böyle yaptıgım içinde hoşgörünüze sıgınıyor...göstereceginiz hoşgörü içinde teşekkür ediyorum...ve gelelim bu güzel balıga....izmir-mordogan liman içinde..14 numara..şeffaf,simli silikon ile sabah saatlerinde sırtı ile yakalanmıştır..
Tebrikler yaşar kaptan süper av olmuş bizde ispendek tuttuk diye seviniyoruz Darısı bizim başımıza ne diyelim
Yaşar Kaptan ne yaptın sen öyle Aman yarabbi.. Sabah sabah gözlerim faltaşı gibi açıldı. Maşallah maşallah nazar değmesin. Ellerine sağlık. Süper bişey bu yahu..
Tüm arkadaşlarıma..ilgilerinden ve övgülerinden dolayı teşekkür ediyorum..inşallah herkese bundan daha iyileri rastgelir...
Tebrikler. Resim yanıltabilir ama sanırım 3.5-4 kg civarı bir ağırlığı var?. Şeffaf slikon dediğiniz ranglou nun gri simlsimi? kaç numara slikon ? misina kaçlıktı? tekneye nasıl aldınız Uğraştırdımı ? biraz bilgi verebilirmisiniz?
tebriginiz için teşekkür ederim...evet resim yanıltmış sizi..agırlıgı 5,2kg geldi..takım aynen sizin dediginiz gibi..şeffaf ,simli,14 numara..ben 14 numara kullanıyorum çünkü..boyu ve kuyrugu daha uzun oldugundan..yüzerken daha hareketli ve cezbedici hale geliyor...belki inanmıycaksınız ama..misinam 0.50..sıg suda sırtıyla yakalanan balık..igne agzına battıgı an....kurtulmak için hızla ileri dogru yüzer..( bunu derinsuda mercanda yapar)hatta bir an balık kaçtı sanırsınız....daha sonra boşluk alındıgında ilk kafa hareketi ve biraz dikkat edildiginde zaten suyun üstünden gelen balıgı kepçeye almak pekde zor degil..
Sığ suda yakalamış olmanız büyük şans. Biraz derinde alsanız zaten kafayı dibe bir döndürdümü iş zorlaşıyor. 2.kg balık 5 kg gibi gelbiliyor. Ben 12.5 numara ranglou kullanıyorum. Simli Gri her gün iş yapıyor ama bazen kırmızı beyazı bazende mavi beyazı çok iyi iş yapıyor. Bir bottan 3 adet farklı rengi kamışların yardımıyla farklı ağırlıklala atıyoruz.Yerine göre 14 te kullandım. Kuyruk harekeyi gerçekten çok tahrik edici. Ama renk ne olursa olsun kafa kısmını azıcık kırmızıya boyayınca av randmanı çok artıyor.
Yaşar Kaptan,öncelikle avın için seni tebrik ediyorum,çok güzel bir balık yakalamışsın,devamına rasgele.Avının resminin altında trol hakkında açtığımız konuya yer vermen gerçekten takdir edilecek kadar duyarlı biri olduğunun göstergesi.Bu konuyu admin arkadaşlar en kısa zamanda bütün üyelere bildirecekler inşallah.Görüşmek dileğiyle saygılar,rasgele.
tebrik için teşekkür edrim SİNAN kardeşim...görüşme dilegine bende katılıyorum..izmire yolun düşerse beklerim
Alaçati Levrek Arkadaşlar ben alaçatıda River2sea target minnow ile 4 levrek aldım 1 kg civarı bulması zor bir rapala ama sıkı çalışıyor ayrıca bu aralar alaçatıda dişli palamut akını var fırsatınız varsa kaçırmayın rüzgarınız poyraz avınız bereketli olsun