Balıklar 02.20 ile 03.00 arasında alındı.. Büyükten küçüğe 52cm 1600gr== 46cm 1050gr== 45cm 1kg== 38cm 460gr.. Müsait yer fazla olmadığından bir ufak taşın üzerine kendimi park ettim ve hepsini aynı noktadan aldım (liman ucu).. Herkese rastgelsin..
Sağol arkadaşım, yasal sınır 25 cm ben 35 cm altını salıyorum maalesef biraz fazla büyümüs sansını kaçırdı. Sebebi buradan ustalardan öyle ögrendik . Rastgelsin Teşekkürler sen yinede geride kalan içinde tebrik et.. Rastgelsin
Harika bir av. Böyle bir günü ömrümde görebilecek miyim acaba Bir tane değil iki tane değil tam 4 tane Kullandığın rapala çok güzelmiş. Marka modelini söyler misin.
maşallah maşallah tebrik ederim:hungry: tombik tombikmiş levrolar bu boy levrolar tam yenecek boy levrolar...daha büyükleri kart oluyor bence salınacaksa büyükleri salınmalı 2 kilo ve üstü.. yarım kiloluk levrek ile 2 kiloluk levreğin döktüğü yumurta sayısı arasında çok ciddi fark var..!! bana denk gelmiyorki şöyle 5 6 kiloluk levro yu salarken poz vereyim millete inşallah her atçekcimizin anısında bir trofeyi azad etmek yatar
Sağol Emre sizlerinde ara sıradada olsa günleriniz böyle olsun..Rastgelsin. Teşekkür, zannedilmesin öyle kolay oldu tam 3 saat 2 kişi başka yerden durmadan olta salladık bir tane alamadık, eve geldik arkadaştan ayrıldım onada dedim bizim limanı az yokluyayım bir tur attım yok arabaya binecektim dur ya bir daha şuraya atayım dedim ve işte sonuç . Pahalı rapalalar artık midemize dokanıyor bu resimdeki garip strike pro model 031 renk 010 Volkan balık yoksa rapala neylesin. O yazuridende var ama biraz hafif kalıyor kullanmıyorum. Marka model yukarıda yazdım. Ersin sağol sende görürsün inşallah Yiyenlere aynen afiyet olsun.. Birini yeğene verdim 2 tane ufakları arkadaş alacak eğer isterlerse yan komşuma teklif edeceğim akşama. Rastgelsin. Kadir teşekkür, gerçekten büyükleri tadsız en büyük yakaladığım 3,8 kilo idi babama verdim azıcık banada gönderin dedim kesinliklen kilolukların yerini tutmuyor. İnşallah birgün 5 kg yakalar ve azad ederken çekim yaparsın . Rastgelsin.. Aslında 40 dakika değil ama balıkların yakalanmaları 40 dakika içinde oldu. Darısı senin başına.. Rastgelsin. Sağol herzamanda yazıyorum ben 3 sene siftah yapmadım geçen koca senede sadece 1 tane alabildim.Bu sene biraz daha açıldık . Unutmamak lazım hergün atçekte ortalama 4 saat geçiriyorum mesela dün toplamda 7 saat 1 saat mola dersek taaaaaaaaaaaam 6 saat nefessiz aç susuz olta sallamışım.. Rastgelsin..
Çok teşekkür ederim, yakın zamanda min 2,5 kg levrek seninde oltanı yoklayıp 380 volt elektrik verir gibi titretsin dileklerimle ... Rastgelsin. Aykut teşekkür ederim, yakaladığım yer direk evimin önü ama maalesef biz balıkçılarda genelde bir huy var burnumuzun dibindekini gördüğümüz halde görmemezlikten gelip balıkları uzaklarda ararız .. Sanada daha büyükleri rastgelsin. Eşref abi teşekkür ederim, daha daha büyükleri sizlerin oltasını yoklasın dileklerimle rastgelsin..
Sayın ufuk-28 bende bu balıklar nerede diyordum anlaşılan size gelmiş balıklar.Şaka bir tarafa helal olsun kardeşim bol balıklı avlar dilerim.
Hüseyin sağol, balıklar heryerde aslında.Galiba doğru zaman doğru yerde olmak gerek birazda şans tabi yakalanma zamanına bakarsan anlarsın beni . Rastgelsin
Once tebrikler. Sonra eyvallah, raporlamissiniz ve takip de edip herkese cevap yazmissiniz. Daha sonra takdir, yazdiginiz cevaplarda verdiginiz bilgiler cogu leverkcinin, hatta amator balikcinin yapmadigi, yapamadigi, isin asil yuzunu ve harcanan zaman, enerji, emek, para ve karsiliginda edinilen tecrube ve sonucunda alinan baligi, resmi genis acidan vererek ve cercevenin tamamini gozler onune serip takipcileri dogru kanalize edebildiginiz icin. Ortalama bir raporda bu yaptiklarinizin ya biri ya da hicbiri bulunur; ve iste tam da bu yuzden, size yazilan yorumlarda da oldugu gibi, isin cok buyuk kisminin balli olmaktan gectigi dusuncesi, edilen tebriklerin ardinda ustu kapali olarak yansitilir. Hevesli ama kolayci yapidaki milletimize isin aslinin ne oldugunu, ard arda sundugunuz bu 3 raporda yazdiklarinizla apacik ortaya koydugunuz icin tesekkur ederim. Umarim emeklerininzin karsiligini her daim alirsiniz, kazasiz belasiz insallah.