Sevgili abi ve arkadaşlarım forumu takip eden herkez Kadir levrek peşinde nickli arkadaşımız Kadiri tanıyordur herhalde ama çok uzun zamandır ses seda yok .Acaba birşeymi oldu yoksa iş güç peşinde mi merak ettim? idk
Böyle bir hobiden insanı ancak iş-güç ayırabilir. http://www.balikavi.net/forum/showpost.php?p=943258&postcount=47 Sezon açıldığı için sanırım uzun bir süre yokluğunu hissedeceğiz.
selam bende merak etmiştim aradım konuştum aynen iş güç nedeniyle vakit ayıramıyormuş yakın zamanlarda aramıza döner turizm sezonu açıldığı için şu sıralar hepimiz yoğunuz
cuma vakti!!! valla bende şimdi konu açıçaktım kadir abi nerdesin diye?aklıma ilk gelen senidemi küstürüp kaçırttılar siteden diye düşünüyodum.çünkü bayadır kayıp ortalarda gözükmüyo. mesele iş güçse saygı duyarım.. avlarının devamınıda bekliyoruz tabiki. can kardeş sanada teşekkürler konuyu açtığın için..
Benim de dikkatimi çekti özelden mesaj atacaktım, işte burada tanıdığımız kişileri bir kaç gün görmesek özlüyoruz, dostlarımızı kırmayalım onların değerlerini her zaman bilelim, biraz sevgi, biraz saygı, biraz hoşgörü, yeterli oluyor, sevgili Kadir kardeşimizi bekliyoruz, sevgiler hoşça kalın.
valla siz yazmasaydınız ben özelden yazacaktım laf aramızda kaygı duymaya başlamıştım şimdi rahatladım ohhhh
Sevgili Murat kardeşim, bizler burada bir ufak bir balıkçı topluluğuz, birbirlerimizi buradan kaçırtmaya uğraşanlar yanlış yapıyorlar, Kadir gibi güzel bir kardeşimizi nasil kaçırtırlar, öyle yok artık bizler her söylenen lafa papuç bırakacaksak, meydanı da......sen düşün atık... Yok öyle ilk başta hepimiz birbirlerimizle tabi tartışacağız ama sadece sevgi, saygı ve hoşçarü çerçevesinde olacaktır, arada sırada insanlar bazen şaşırıp yalnış kelimeler yazıyorlar, işte bizler ona aynı seviyede cavap verirsek zaten toptan kaybetmiş oluruz, bunun en güzel yöntemi bizim bulunduğumuz sitelerin yöneticileri var bu arkadaşlarımıza bu sorunları ilettiğimiz taktirde, herşey süt liman oluyor, artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak, geçti Borun pazarı sür eşeği Niğde'ye.... Dünyanın her ülkesinde bizler gibi balık siteleri var onlarda hiç böyle şeyler olmuyor, artık bizler de yeni düzene uymalıyız, uymayanları yöneticiler uydururlar, bu arada tekrar Kadir kardeşimizin aramıza dönmesini bekliyoruz, pepiniz sevgiler selamlar hoşça kalın.
bende forumlara 1-2 aydır pek giremezsemde, sideprensi kadir abinin yokluğunu hemen hissettim. sakın geç kalma kadir abi erken gel, belgeseller yarım kaldı. sayende eşsiz bilgiler kazanıyoruz, kısa zamanda çok şeye imza attın abi
sanki sesinizi duyar gibi oldum dün gece rüyamda,3 tane levrek tutmuşum bir tanede tralhihi hem vallah hem billah arkdaşlar abiler bu aralar yoğunum,malum burda sezon başladı, kendimi boşluğa atamadım ama fırsatını bulunca kaldığım yerden devam edeceğim bu sebebden balık işine ara vermiştim,levrek sezonunda tempo tam gaz devam edecek arkadaşlar videolar ile birlikte:hungry: tabbi öncesinde yine avlarım olacak,2 3 haftadır deniz beni çağırıyor gel diyehihi niyetlendim lakin işlerim sebebi ile gidemedim,,fırsatını bulunca olacak inşallah:thumb: herkese teşekkürler pm atıp cevap bekliyen arkadaşlardan özür
abi foruma hizmet açısından boş durmuyorum, japonya ile bile kaynak yaptım burda,anla işte bi gün japonya da japonca konuşarak video çekermişim:laughing:japonca öğreniyorum:laughing: bnim eve gitmem lazım kediler isyanları oynuyordum,yarım görüşürüz
Kadir abi nerdesin yav. Hoşgeldin. Akşam akşam güllerim açtı sayende... İşlerini aksatma, levrek sezonunda açığı kapatmanı bekliyoruz Sevgiler, selamlar abi...
Kardeş bu işler öyle çen-çin,çung yada yeng, li, ming ile olmuyor. Amaç foruma hizmet ise, bir caponu üye yap.
Bu forumu işte bunun için seviyorum.Birbirini hiç tanımamış insanların bile, birbirini merak edip, onun için kaygılanması ve yokluğunu hissetmesi,değer verme ve önemsenme duygusu Kadircim, ne çok sevenin varmış, gördün mü mrsparkle
herkes açığı kapatmamı bekliyor yavv ben yokken ne oldu burda levrek show falan mı yapıldıhihi birazdan bakarım sezona bomba gibi gireceğim emin ol tamam abi kızın kardeşini üye yaparım ama balıkla ilgilimi bilmiyorum.bizimki nin merakı var bu hobiye abi ortam güzel olunca herkes döküyor kendin den bir şeyi böylelik ile kaynaşma dha iyi oluyor en kısa zamanda merada ne varsa sahteye bindirmeye çalışcağıma and içerim:hungry: herkese rasgelereeling
Valla özledik kadir abi levrek show oldu abi... Volex volkan bi savurdu kamisi 3 adet 3lü igneye 3adet levrek dizdi