Bu sene zıpkınla avcılığa başladım, nisan ayından beri zıpkınlı dalış antremanları yapıyordum, kendimi daha çok geliştirmeye çalışıyordum ve tailde bunun için biçilmiş kaftandı, İlk balığımı aldım, yok böyler bir adrenalin, balığı vurduğum an, balığın şişi alıp gitmeye çalışması, (internette izlediğim videolar aklıma gelmişti o an) Yaklaşık 6-7 metrelerde görüş 1-1.5 metre (çok düşükdü) dip yapısı kumluk agaşon tekniği ile alınan bir balık Başlıktan anlaşılacağı gibi denizde balık bana o kadar büyük göründükü içimden bilal ilk balığın kocaman bir levrek dedim içimden taki balık su yüzeyine çıkanadar, içimde biryandan üzüntü, biryandan mutluluk vardı, mutululuğum sebebi ilk vurduğum balık olma özelliği taşıması, üzüntüm ise çünkü o daha çok büyüyecekti. Neyse lafı daha fazla uzatmadan bir kaç foto ile gösterim balığımı
Bilal kardeş.. Şimdiden hayırlı olsun..Umarım daha büyük balıkları daha derin yerlerde avlarsın.Tebrikler.
Bravo balık gayet güzel, madem zıpkına başladın,taş avcılığını öneririm, birde pet şise tüyosu vereyim, pet şiseyi sıkarak çıkaracağın bir kaç ses balığı yerinden çıkarır mutlaka dene derim.
Tebrikler. İlk balığın levrek olması ayrı bir güzellik. Hadi afiyet olsun.. Buyuklerinide vurursun merak etme...
Zıpkın 82 lik taş altı için biraz zor oluyor, ilerde taşaltı içinde birtane zıpkınım olur inşallah. Pet şişeyi mutlaka deniyecem, çok merak ettim şimdi bir tüyoda abimden öğrendim ; kumluk zeminde kumu hafif bulandırırsan balık meraklanır o bölgeye gelir diyo, bakalım daha neler öğrencez