Maşallah çok iyi bir av olmuş kutlarım, fotoğraftan baya ağır basıyor gibi geldi, toplam kaç kg acaba Elinize sağlık, afiyet olsun..
bu balıkları avlamak eminim keyiflidir ama bu denli katliyam ne kadar vicdanidir bilmem..... Resmi sirküler, sitemizin kuruluş amacı ve sitedeki paylaşımlara bakınca sizin fotoğrafınız abes olmuş...... Lütfen sirküleri tekrar okumaya çalışın...
herkeze gunaydın. bence resımler fotoshop gıbı,ısın sakası bız bır tanesını bıle bulup yakalayamazken arkadasın bu kadar balıgı vurması tebrıkler.balık guzel av guzel ama bence vurulan balık adedı bıraz fazla degılmı.
Müjdat bey av ile ilgili biraz bilgi verebilirmisiniz, amaç resim görmek değil paylaşımda bulunmak, nereden avladınız, kaç kişi avladınız, nasıl avladınız gibi. Yoksa resim çok internette.
Müjdat bey resimdeki avla ilgili gerekli paylaşımları Serdar arkadaşım size sormuş , biz avlarımızda sadece resimlerden ziyade nasıl tutulduğu , hangi tekniklerin kullanıldığı , nerde avlanıldığı ve kaç kişi avlanıldığı hakkında bilgi paylaşıyoruz . Sizinde bu yazdığım şekliyle bir anlatımınız olacaksa lütfen konuya ekleyin yoksa yeterli paylaşımda bulunmadığınız için doğacak polemikleri önlemek adına konuyu sileceğim. Saygılarımla.
merhaba . av pusuya yatıp bekleme dediğimiz agaşon tekniğiyle yapılmıştır av 5 kiş tarafından yapıldığı başta zaten belirtilmiştir ..teşekkürler
tebrik ediyorum.ama biraz sınırı aşmışsınız balığın azaldığı bu dünyada böyle yapmak hiç doğru değil.bence bu yaptığınız avcı kuralına aykırı.resmen katletmişsiniz
Eger 5 kişinin avıysa her ne kadar sirküleri 1-2 kg aşmış olsa da (5*5=25 kg sizin avınızsa 33kg) , o kadar da sorun degil bence.. Tebrik ederim..
Anladim da tam degil yani... demek ki sirkülerin bir yasal yönü var, birde yasakli yönü var.... Simdi sizin bahsettiginiz hangi sirkünün hangi yönü??? Aciklarsaniz, bundan sonra arkadaslarimiz hangi yöne dogru gitmelerinde faydasi olacaktir diye düsünüyorum... Bundan sonra sepetimize 5 kilo + 10% mu katalip rapor yapalim, yoksa 5 kilo + 20% mi??? Saygilarimla...
Yapılan av Tebliğ1/2 ye uygun olmadığı için tarafımdan kilitlenerek, bir süre sonra kaldırılacaktır, bilginiz olsun arkadaşlar.