değerli arkadaşlar sizlere yapmış olduğumuz bazı levrek avlarımızı taktim etmek hamde sitede yeni olduğum için resim yükleme denemesi yapmak ıstedim umarım başarmışımdır saygılar
tebrik ederim mesut bey, levreklerin maşallahı var avınız hakkında biraz detay rica etsek. kullandığınız takım düzeneği, canlı yem yada sahte, av saati, bu avların kaç kişiyle yapıldığı vs....
Yükleyemeseydin daha iyi olacaktı. Çünkü bazı avların limit üstü yani yasak, peki neden yasak? Şimdi ben ve benim gibi arkadaşlar bu senin yakaladığın babacanları görünce aklımızda kalıyor, ondan sonra normalde yakalayıp sevindiğimiz traştan balıkları yakalayınca senin gibi arkadaşların avları geliyor aklımıza ve sevinemiyoruz artık. İşte bu yüzden limitin çok üstünde olan balıklar yasak kardeşim!! Şaka bir yana balıkların maşallahı var. Onları çekmek herhalde çok heyecanlı oluyordur. Tebrikler, rastgele. Bu arada unutmadan tekrarlayayım yassak arkadaşım yaaasssak
Rica ederim, Bir şey dikkatimi çekti, balıklardan birisinin kuyruğunda, diğerinin yüzgecinde yaralanmalar var. Sebebi nedir, merak ettim.
ercan by ilerleyen günlerde tabiki daha detaylı bılgıler vericem gittiğimiz yere ve havaya göre takım kullanıyoruz genelde kıyıdan at cek le cıkan balıklar bunlar gece avi yaparız mutlaka bergamadan gurubumuz kalabalık tek tek sıteye uye yapıp sızlerle tanıştıracagım taktır edersınızkı her avım ayrı hıkayesı vardır bu balıkların herbırın hıkayesı ayrı bundan sonrakı avlarımdan daha detaylı bılgıler verecegım
yasin kardeş o balık lodosta dıp olta mamunla cıktı bızde bunun tartışmasını cok yaptık sanırım ya kofana yada yunus balıgının işi dıye düşündük
mesut bey, iyi niyetinize sığınarak küçük bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. levrekte boy limiti 18 cm ( ki boylarda sorun yok ) kilo limiti 5 kilogramdır. tek bireyin ( balığın ) 5 kg mı geçmesi durumunda bu av yasal sayılır. raporladığınız avlarda, bu avların kaç kişi tarafından yapıldığını belirtirseniz yanlış anlaşılmalarada mahal vermemiş oluruz göstereceğinize inandığım anlayışınız için teşekkür eder, keyifli paylaşımlar dilerim selam ve sevgilerimle....