yarın daha dogrusu bu aksam canakkale ye dogru gıdıcem.fakat sabah levrege nasıl bı sahte yem kullanmalıyım bılmıyorum bana luck craft onerdıler ama tam olarak nasıl balıkta eglence alırım bılmıyorum bu nedenle eger daha onceden levrek tuttuysanız lutfen bana yardım edınnasıl bır sahte yem kullanmalıyım reeling
o bölgede rüzgar fazla olur cam sahte alın yanınıza mutlaka, strike pro nun güzel modelleri var onlardan alabilirsin ancak bence alacağınız sahte (kamışınızın atarını bilmiorum ama) en az 15-17 gr vs olsun rastgele
Çanakkale ve çevresinin en çok kullanılan sahte yemi , http://www.avdeposu.com.tr/?urun-12705-GES-GELiBOLU-SAHTESi.html Çok rüzgarlı bir bölge olduğu için sanıyorum , ağırlığı ve iyi atış sağladığı için daha çok bu sahte kullanılıyor. Daha başka bir çok sahte balıkta kullanılabilir , ağır ve rüzgarda ileri atış sağlayabilen gagalı yada gagasız bir çok sahte....
Haklısın sevgili Cemil , bu sitedeki GES,mucidi Tayyar ustanın(kendisi kapalıçarşı gümüş işleme ustası olarak çalışmıştır)el yapımı hakiki ve en randımanlı Gelibolu Sahtesidir. Sevgiler