Anı yazmak,ölümün elinden birşey kurtarmak gibidir sanırım. Hafta sonu geldi çattı,günler ne çabuk geçiyor hiç farkında bile değilim İftardan sonra Hiç hesapta olmıyan bir av gecesi yaşadık.Arabada mutlaka her ihtimale karşı bir yada bir kaç tane olta takımı bulundurmanın da faydaları sanırım Dostlarımla beraber olduğum zaman yalnız değilim. O dakikadan sonra da iki kişi değiliz. İnciraltında geçen dost muhabbetlerinden sonra ve birazda balık avlama isteğinin sınırları zorlaması ile olurmu? olmazmı derken Sahilevlerinin yolunu tutmuştuk bile. İki nimet vardır ki,insanlar onların kıymetini hakkıyla takdir edemezler.Onlardan biri sıhhat,diğeri de boş vakittir. Unutulmak istemiyorsan, ya okunacak şeyler yaz,ya da yazılmaya değer şeyler yap.
Kadir gecesi bereketi bunlar, olsun o kadar da Huşuuu içersinde avlandık... Allah tüm inananların balıklarını bol eylesin...
Hepimizin kadir gecesi mübarek olsun. Güzel bereketli bir av olmuş, elbette Kadir gecesinin bereketinderdir. Livarın daim olsun
abi çok güzel bir av olmuş yem takım neydi biraz anlatırmısın .. salı günü sahilevlerindeyim bekle beni sahilevleri
evet hüseyinciğim içlerinde inclerde vardı ama gelde bunu kadınlara anlat ...ne tebliği i ? ne atılması? tava yapçam ben onları tava?? aç kalırsın bak sonra? ==-eee at hadi bakalım denize balığı sıkıyorsa haklısın rıfat abim takımın resmi var sanırım... iğne 5 numara mustad-yem boru kurdu.
Aşkınım allah razı olsun saol,sorma neler anlattım sen beni kıskanıyorsun demezmi...Höng hade bakalım allah selamet vere Allah razı olsun celalattin abicim....bu arada senin tekne ile ne zaman balığa çıkıyoz....