Selam. Lider marka sahteyle ilgili bilgisi olanımız var mı? Gelibolu'da çok güzel işler çıkarttığını duydum.
Forumlarda birkaç lüfer ve levrek raporu görmüştüm.. Su üstü sahteye benziyor, Videosu da vardı hatta ama detaylı bilgim yok..
Emir bende bi sahte Gelibolu sahtesi diye geçiyor, inşallah aynı üründen bahsediyorumdur ama hiç İstanbul'da kullanmadım.Zonguldak'ta güzel denemeler yaptık geçen Mayıs başında levrek için ama sadece 1 tane alabildik oda acemilimden sanırım, bilmiyorum yani özellikle almak istiyorsan fiyatı biraz pahalı gibi ben 25 lira para verdim, yani aynı paraya bilindik markaların kendini ispatlamış modelleri de alınabiliyor.Lüfere kullanılabilir iyi sonuç vereceğine inanıyorum ama dediğim gibi biraz pahalı
Arkadaşlar Size bir tüyo vereyim yeni bir ürün çıktı ismini markasını burda yazmak istemiyorum kendi, sahtenizi yapabilmek çok basit artık ve üstelik sadece 30 dakika içerisinde tek yapmanız gereken yapmak istediginiz sahtenin cam macunu vs buna benze bir şeyle kalıbını almanız ) ben yaptım oldu
turgay sezgine ait bir video da görmüştüm... ges den daha slim bir yapısı var... kuyrukta tek iğne yine... bu da avcılığı arttırmış gibi.. sanırım onların grubuna ait yeni bir sahte çalışması... patlamış bir havaydı, zaten oranın şartlarında da ges gibi atınca rüzgara karşı erimi iyi olan bir sahte gerekir...
14 cm lerden bahsediyorum atış sistemi olanlar varya. Gerçi onlarda lüfer alır. Bir yüzüşleri var yılan gibin.
Yahu ben sordum bunlar iğne dahil 11 cm mi evet dediler bi geldi iğne hariç 11 cm miş. Paketi açınca şok oldum ben bunları nerede kullanacam diye. Fakat levrek işi var önümüzde. Herşeyde bir hayır vardır
Lider sahte şu an Geliboluda kullanılıyor,bir nevi test yapıyorlar.Yakında piyasaya sürülecekmiş,22 gr ağırlığında olacak ve bildiğim kadarıyla arkada tek çarpmalı olarak üretilecek.Çok yakın zamanda elime bir tane geçecek.